Дунга не повика Диньо за мача с ЕЙРЕ, вижте групата на \"селесао\"

21:00
Дунга не повика Диньо за мача с ЕЙРЕ, вижте групата на \"селесао\"
Националният селекционер на Бразилия Дунга обяви състава си за контролата с ЕЙРЕ на 2 март в Лондон, но в групата не попадна звездата на Милан Роналдиньо. Официалната версия на треньорския щаб, е че техничарът с поразителна усмивка "не попадал в плановете на своя треньор".

Рони не е играл за "селесао" от месец април, когато Бразилия игра квалификация с Перу, което доведе до спекулациите, че полузащитникът няма да играе на Мондиала в ЮАР. Мачът с Ирландия ще бъде последният за тима на Дунга преди финалите в Африка, а наставникът заяви днес пред медиите:

"Всички играчи имат шанс. Ние ще анализираме и ще търсим още варианти. Както стоят обаче, нещата сега, Роналдиньо не е част от плановете ми."

Съставът на петкратните световни шампиони за мача с Ирландия: Жулио Сезар (Интер), Дони (Рома), Майкон (Интер), Даниел Алвеш (Барселона), Жилберто (Крузейро), Бастос (Лион), Жуан (Рома), Лусио (Интер), Луизао (Бенфика), Тиаго Силва (Милан), Жилберто Силва (Панатинайкос), Жосуе (Волфсбург), Фелипе Мело (Ювентус), Лукас (Ливърпул), Кака (Реал Мадрид), Рамирес (Бенфика), Елано (Галатасарай), Жулио Баптища (Рома), Клеберсон (Фламенго), Робиньо (Сантос), Адриано (Фламенго), Нилмар (Виляреал), Луиш Фабиано (Севиля).

Бразилия започва своята кампания в ЮАР на 15 юни срещу Северна Корея.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

darkspeed
10.02.2010 04:12

Точно така! Дунга е смотано менте, да се маха от Бразилия! Пълен боклук е тоя, трябва да се разкара. Въпреки че на световното по принцип съм за Англия и Бразилия, желая бразилците да се издънят много жестоко, за да може да уволнят тъпанара!

rumen_10
10.02.2010 01:53

ДУНГА НЕ СТРУВА ВЪН ОТ НАЦИОНАЛНИЯ НА БРАЗИЛИЯ *stop*