Фърдинанд остава с четири мача наказание

17:16
Фърдинанд остава с четири мача наказание
Централният защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд оттегли своята жалба срещу наказанието си от забрана за игра в четири мача.

Новият капитан на националния отбор на Англия получи първоначално стандартното наказание от три мача за удара в лицето на нападателя на Хъл Сити Крег Фейгън, но след това обжалва, за да може да играе в реванша от полуфиналите за Купата на Лигата срещу Манчестър Сити. При обжалването обаче той получи още една среща наказание допълнително.
Последва ново обжалване, но бранителят днес оттегли своята жалба, тъй като не желае да рискува и да пропусне пети мач извън игра за Юнайтед.

Така Фърдинанд няма да играе още в срещите с Астън Вила, Евертън и Уест Хям. Мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън обаче ще може да използва Рио във финала на Карлинг Къп срещу Астън Вила, след като бранителят вече не игра ори победата над Портсмут.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bobskia1
09.02.2010 17:26

Пак copy-paste е имало от някъде!Рио изтърпя вече два мача наказание срещу Арсенал и Помпи,така че се завръща срещу "Чуковете".