Волфсбург направи Един Дзеко непродаваем

16:54
Волфсбург направи Един Дзеко непродаваем
Босненският нападател Един Дзеко най-вероятно няма да се присъедини към италианския гранд Милан, тъй като исканата от Волфсбург трансферна сума за него е прекалено голяма.

"Тутомеркато" съобщава, че германският шампион не би се разделил с голмайстора си за по-малко от 40 милиона евро, колкото "росонерите" не се готови да дадат.

Както е известно Милан проявява сериозен интерес към Дзеко, като футболистът дори беше на крачка от преминаване на "Джузепе Меаца" през миналото лято.

Интерес към национала на Босна и Херциговина има и от страна на лондонския Челси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
10.02.2010 00:01

Случва се точно това което предвидих преди около 6-7 месеца.От Волфсбург вече са наясно,че се прекараха жестоко като задържаха Дзеко,вместо да му вземат 25 мил. (колкото им даваха от Милан) през миналото лято.С оглед представянето на вълците тази година,идното лято Дзеко едва ли ще струва повече от 16-17 мил.И сега господата от градът на Фолксваген се опитват искуствено да му надуят цената,барем се излъже някой европейски гранд.Като изключим Реал М. и Ман.Сити с техните покупки на кило...едва ли друг гранд ще се излъже да даде повече от 20 мил за това момче.

plamen_milan
09.02.2010 19:05

които иска да си ги дава но това едва ли му е реалната цена

Lollipopp
09.02.2010 18:43

непродаваем ама за средните отбори *lol* невиждам как тея 40 млн. биха спряли Челси , Р.Мадрид , Ман.Сити *joking* разбирам нещо непродаваемо ама от сорта на 100млрд. *party*