Чакам португалски защитник в Кипър, ще играе в контрола

14:55
Чакам португалски защитник в Кипър, ще играе в контрола
Мениджърът на Левски Георги Иванов заяви за Гонг, че очаква идването на португалски защитник. Футболистът е краен бранител и ще бъде пуснат поне в една от контролите на "сините", които остават да се изиграят на Острова на Афродита.

"Селекцията в Левски е отворен процес и има вариант португалец да дойде на проба" - заяви Иванов - "Той ще изиграе и един мач от тези, които ни предстоят."

"Търсим вариант, опитваме се и гледаме дали наличните футболисти, Бензукан и Станчев, могат да се справят. Лично аз от Стефан Станчев съм доволен от представянето му в мача с Шериф. С Динамо пак той ще почне и ще преценяваме. Има още три контроли. И на други постове могат да дойдат други футболисти, но засега няма нищо сигурно. Португалецът играе бек."

Георги Иванов е по взискателен към играчите след загубата от молдовския шампион Шериф Тираспол. Потърсихме каква е причината, дали е в липсата на концентрация или дисциплина на футболистите.

"След мача ви казах, че е нормално след тежките тренировки да се натрупа умора - сподели Иванов - "Те трябва да минат през умората, за да натрупат качества. До резултата се стигна след индивидуални грешки и дузпи, едната на Иван Стоянов, който е на 17 години и грешка в защитата. По никакъв начин Шериф не ни е надиграл или смачкал. Липсата на мотивация, на воля , на характер в някои футболисти ме изненада. Нормално е на подготовка да си изморен, но трябва да превъзмогваш тези неща и да показваш това, за което си в Левски."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация