Жена бетонира Даксон на Лаута

12:34
Жена бетонира Даксон на Лаута
Красива българка е основната причина Даксон Да Силва да остане в Локомотив Пловдив. Това пред "Меридиан Мач" разкриха близки до бразилеца. Южноамериканецът бил лудо влюбен в нашенка, която го е накарала да не напуска пределите на Пловдив.

Както е известно, полузащитникът на "черно-белите" бе смятан за сигурно ново попълнение на Черноморец Бургас. В последния момент обаче Даксон да Силва отказа големите пачки, които му обещаваше собственикът на "акулите" Митко Събев и прие офертата на "смърфовете".

Хубавицата, за която се знае единствено, че е от Пловдив, е завъртяла главата на Даксон в края на миналата година. Любовта на двамата не се е повлияла по никакъв начин и от факта, че футболистът има приятелка в родната Бразилия, за която се говори, че е сгоден.

Съотборници на халфа обясниха, че откакто е с мистериозната нашенка, бразилецът се е променил коренно. Любовната афера на кариоката се отразява добре на спортната му форма. Старши треньорът на Локомотив Пловдив Наджи Шенсой постоянно хвалел играча на подготовката в Анталия. Даксон толкова се стараел, че съотборниците му дори не можели да повярват на очите си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FLY_I
27.02.2010 10:14

да откакто е с Даксон е бивша на касия *lol*

LFC_ToPeC
10.02.2010 18:23

а бе уинър *lol* , това е бившата на Касияс