Бекъм: Продължавам да съм голям фен на Юнайтед

12:46
Бекъм: Продължавам да съм голям фен на Юнайтед
Полузащитникът на Милан Дейвид Бекъм заяви, че няма да празнува, ако успее да вкара гол на Манчестър Юнайтед. Двата гранда се изправят един срещу друг в осминафиналната фаза на Шампионска лига.

"Понякога емоциите надделяват при отбелязването на гол, но не мисля, че ще празнувам. Уважавам феновете на Юнайтед и самия клуб. Връзката, която имам с феновете, все още е силна и много важна за мен. Минах през трудни времена, а те никога не спряха да ме подкрепят. Нямаше как да преодоля тези неща, ако не бяха те. За мен лично те са най-добрите фенове в света, тъй като ме подкрепяха постоянно. Нищо никога няма да надмине това", заяви англичанинът.

"Винаги съм искал да бъда част от Манчестър Юнайтед, това е нещо, което е заложено в мен. Въпреки че вече не играя на "Олд Трафорд", продължавам да съм голям фен на Юнайтед. Най-трудно нещо, с което трябваше да се справя бе, че повече няма да съм част от Манчестър Юнайтед. Когато си играч и фен на Юнайтед, ти не желаеш да играеш за друг клуб. Юнайтед винаги ще бъде едно наистина специално място за мен", коментира Дейвид Бекъм за списание "Инсайд Юнайтед".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация