Левски иска Бандаловски

08:54
Левски иска Бандаловски
Ръководството на Левски пожела Иван Бандаловски, съобщава "Меридиан Мач". В лагера на „сините" следят с голямо любопитство развитието около защитника.

Националът е временно отстранен от състава на Локомотив София. Причината е скандалът между него и треньора Драгомир Окука. Двамата се сдърпаха на тренировка и сърбинът изгони юношата на Левски. Бандаловски не взе участие в контролата със Стяуа, загубена с 2:3. За капак изпълнителният директор Иво Тонев обеща да накаже с финансова санкция футболиста.

В същото време "сините" имат нужда от десен бек. Ако проблемите между Бандаловски и Локомотив се задълбочат, е много вероятно защитникът да премине на "Герена". Преди години националът избяга от там и отиде в Литекс, когато Станимир Стоилов водеше "сините". След това бе продаден във Фейенорд, където игра за втория отбор. След като не успя да се върне в първия състав, Бандаловски се върна в България и заигра за Локомотив София. В последно време защитникът направи доста силни мачове с отбора от "Надежда" и стигна дори до националния отбор на България.

Според запознати Бандаловски няма нищо против да се завърне отново на "Герена" и ако получи добра оферта ще приеме.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация