Преговаряме за контрола с Русия, Швеция и Хърватия

08:41
Преговаряме за контрола с Русия, Швеция и Хърватия
България преговаря с Русия, Швеция и Хърватия за контрола, която да бъде изиграна на 23 или 24 май, като мачът може и да е на неутрален терен. Това съобщи вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев при завръщането на делегацията ни от жребия за евроквалификациите във Варшава. Там се паднахме в една група с Англия, Швейцария, Уелс и Черна гора.

Нашата делегация ще се опита цикълът да започне с две домакинства, за да не се повтарят световните, когато стартирахме с две гостувания и домакинство на първенеца на планетата Италия и до Нова година бяхме вече с минимални шансове за класиране.

Програмата в нашата група ще бъде изработена на 15 март в Цюрих, където ще се съберат делегациите на всички държави от групата. Ако там няма разбирателство, на следващия ден УЕФА ще я направи служебно. Такъв вариант обаче винаги е неудобен. Едно е сигурно - че Иван Вуцов този път няма да има участие в изработването на програмата на националите, както ставаше през последните години. Борислав Михайлов лично ще води преговорите, след като до този момент ще бъде напълно възстановен от операцията, която претърпя заради счупения си глезен преди Нова година, когато за първи път се опита да се качи на сноуборд.

"Изпълкомът на БФС е твърдо на позицията, че единственото, което ще искаме от селекционера и отговорника за националния отбор, е да стигнем до европейските финали", категоричен бе Фурнаджиев, цитиран от "24 часа".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

onzzy
09.02.2010 09:22

мисля че няма да имат проблем щото май повечето отбори искат първо да гостуват