Стоилов при Левски в Кипър за контролите с Легия и Слован

17:13
Стоилов при Левски в Кипър за контролите с Легия и Слован
Селекционерът на националния отбор на България Станимир Стоилов ще посети лагера на Левски в Кипър, съобщава Гонг. Той има намерение на присъства на последните две контроли на шампионите на Острова на Афродита.

Стоилов е разпределил с помощниците си кой къде да гледа подготовката на националите и проектонационалите в клубните им отбори.

Краси Безински и Цанко Цветанов бяха в Анталия, където са много от българските отбори и двамата изгледаха за няколко дена повечето от срещите на нашите отбори.

Лично Станимир Стоилов ще посети Кипър, за да види как се готвят националите от Левски и да присъства на тренировъчни занимания, провеждани от Славолюб Муслин с водения от него местен тим Анортозис. Поради присъствието на заниманията на бившия му треньор, Стоилов е избрал за своя база Ларнака, а не Агия Напа, където са отседнали "сините".

"Ще гледам последните два мача на Левски в Кипър", заяви Стоилов за Гонг. "Съперниците в тях изглеждат и най-сериозни. Още повече и двубоите са в Никозия и Ларнака. Моите помощници гледаха отборите в Анталия. Гледам всички български футболисти и ще обявя кои викам за контролата с Полша преди първия кръг в А група. Няма да назовавам имена на играчи от Левски, те се знаят тези, на които мога да разчитам."

Станимир Стоилов ще е придружаван от екип от БФС и ще гледа последните два двубоя на Левски. На 12 февруари срещу Легия Варшава. Мачът е на националния стадион на Кипър ГСП в Никозия.

На 15 февруари Левски играе на спортния комплекс край Ларнака със Слован Либерец. Така Станимир Стоилов въобще може и да не стигне до Агия Напа, освен ако не поиска да гледа заниманията на Георги Иванов или да си припомни къде е работил той начело на Левски.

България играе на 3 март контрола с Полша и възможните повикани от Левски са вратарят Петков, Минев, Милиев, Сърмов и Телкийски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация