ЦСКА връща Манчев в София

11:35
ЦСКА връща Манчев в София
ЦСКА ще върнe Владимир Манчев в София. Коляното на нападателя отново се поду много и явно възстановяването върви зле. Манчев не беше предвиден да пътува за Турция с "червените", но заради интерес от Китай треньорът Йоан Андоне склони да го вземе с два дни закъснение. Манчев пътува до Барселона за инжекции в оперираното коляно, но положението му се влошава, съобщава \'Труд".

Договорът на нападателя изтича в края на сезона, но вече е ясно, че ЦСКА няма да го използва. Ако кракът му не се оправи, възможно е Манчев да приключи с футбола.

ЦСКА се връща, без да продължава лагера в Анталия до 19 февруари. "Червените\' мислеха първо да останат по-дълго на Турската Ривиера, после - да пътуват до Дубай за мач с Кувейт. Вчера се роди идеята, че за футболистите лагерът става прекалено тежък и най-добрият вариант е прибиране у нас.

ЦСКА избра за нова база Свиленград, където домакин на тима ще е Стефан Милушев. Президентът на едноименния тим показа впечатляващо гостоприемство при двубоя за купата през есента, когато грандът едва спечели с 1:0.

В Свиленград в периода от 15 до 22 февруари ЦСКА ще изиграе две контроли, най-вероятно срещу българи. До първия официален мач на 27-и с Локомотив Пловдив на "Българска армия" отборът остава в София.

Вчера Андоне най-накрая даде почивка на играчите. Повечето мислеха да се разходят до Анталия, тъй като базата им е в Белек - на 30 км от едномилионния курортен град. Сред гидовете трябваше да е румънецът Даниел Панку, който 4 г. носи екипа на Бешикташ и е много популярен в страната.

След престижното 0:0 със Спартак Москва мениджърът Николай Ишков организира вечеря за цялото ръководство на ЦСКА заедно с легендата Йордан Лечков и съпругата му в италианския ресторант на хотел "Корнелия Даймъндс".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация