Англия възкръсна под ръководството на Капело

11:46
Англия възкръсна под ръководството на Капело
Италианският селекционер на Англия Фабио Капело успя да вдигне отново отбора до максималната му форма. "Трите лъва" започнаха квалификациите си за световното първенство в Южна Африка с блестящ старт, а триумфът им продължи и вчера в Минск.

Победата над Беларус с 3:1 отвежда Англия все по-близо до Световното първенство през 2010 година. След четири победи от четири изиграни мача в момента англичаните са на първо място в своята шеста група с пет точки пред тима на Хърватия. Голмайстори в мача станаха Стивън Джерард и Уейн Рууни на два пъти за Англия и Ситко за Беларус.

"За мен беше удоволствие да гледам как Уейн Рууни и Емил Хески се движат по терена. И двамата са бързи и силни футболисти. Уейн е много важен за нас в този момент, както и целия отбор. Взехме много важна победа срещу един от силните отбори в групата ни", коментира Фабио Капело.

"Много ми е приятно, че спечелихме шест точки от двете най-важни гостувания в програмата ни", заяви Рууни след мача.

"В момента постигаме целта си, а тя е да се класираме на световното първенство със стил и всички го виждат. Сега сме много по-уверени и излизаме за всеки един мач с много по-голямо самочувствие", каза още нападателят на Манчестър Юнайтед.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация