Вили и Благо яко се нахокали вчера

10:03
Вили и Благо яко се нахокали вчера
Гневни реплики си разменили треньорът на Славия Вили Вуцов и халфът Благой Георгиев по време на контролата между "белите" и Терек Грозни вчера, пише "Тема Спорт".

В 75-ата минута на мача юношата на столичани не издържа на постоянните крясъци на наставника и се провикна: "Айде млъкни бе, коментатор!".

Джуниър, който и без това бе крайно изнервен от скандалното съдийство в полза на чеченците, не му остана длъжен: "Ей, менте! Ти ли ще ми кажеш бе, менте такова?! Турист! Трай си и се опитай да играеш футбол", гневно изтърси Вуцов.

Благо се засегна на свой ред нанесе нов словесен удар: "Млъкни бе, смешко".

През това време зрителите на стадиона се заливаха от смях, а босът на белите Венци Стефанов дори слезе на терена, за да овладее положението.

Георгиев пък е отнесъл псувни и от някои футболисти на Славия. Те били възмутени, че националът влиза прекалено остро в краката им – поведение, което не подхожда на приятелска среща. Благой дори не се извинил на Емил Петров и Богомил Дяков, които контузи по време на мача.

Вчера стана ясно, че състоянието на защитника не е сериозно и той ще продължи да се готви наравно с другите. Петров обаче ще се поти два-три дни във фитнеса, тъй като след сблъсъка с Благо е с разтегнати връзки на глезена и увредена капсула.

 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
09.02.2010 21:22

Нашенска му работа,изобщо несе учудвам.