БФС прибира 1,5 милиона евро от мачовете с Англия и Уелс

08:06
БФС прибира 1,5 милиона евро от мачовете с Англия и Уелс
Приходи от над 1,5 милиона евро може да постъпят в БФС от телевизионните и рекламните права за двата мача с Англия и Уелс в София, съобщава "7 дни спорт".

Съперниците от Великобритания работят с най-високите цени в Европа и двубоите с тях се харчат най-добре. Постъпленията от срещата с тима на Фабио Капело със сигурност ще надхвърлят 1 милион евро, прогнозират специалистите в бранша. Правата за мача с Уелс също носят високи приходи. Най-вероятно сблъсъкът в София ще бъде предаван от Би Би Си Уелс, която най-често излъчва пряко срещите на националния тим на страната.

Постъпленията от двата мача ще напълнят сериозно касата на БФС, където последният сериозен приход от тв-права беше от над 1 милион лева от световната квалификация с Италия през есента на 2008 година.

 
 
 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tamate_unufreev
08.02.2010 15:56

Охаааа .. Боби Фираков Стоилов (БФС) ще имат нови почивки в Тайланд(боби михайлов с неговата любовница) Ново Сафари(наско сираков) в Сенегал и Нова покана за изучаване на някой нов голям гранд (в случея с Хасковския циганин дето отиде в Барса по покана а после се оказа че БФС платило за 2 седмици 20 000 еуро ) Супер вече са теглили заем от някоя банка като разбрали колко пари ще лапнат

machocka
08.02.2010 11:31

Бате , щом са го избрали значи заслужава да е там.Да се надяваме , че с тези пари ще направят нещо свястно като нов стадион или пр.