Реал победи каталунци и остана на пет точки зад лидера (видео)

00:55
Реал победи каталунци и остана на пет точки зад лидера (видео)
Реал Мадрид постигна ценна победа с 3:0 над Еспаньол на "Сантяго Бернабеу" в среща от 21-я кръг на Примера дивисион.

Въпреки че играха без Кристиано Роналдо, мадридчани напълно надиграха своите съперници от Каталуния и резонно взеха трите точки със себе си.

Резултатът бе открит още в петата минута, когато се разписа бранителят Серхио Рамос - 1:0 за Реал.

Двадесет и пет минути по-късно Рикардо Кака отговори по най-добрия начин на критиките по свой адрес. Бразилецът отбеляза второ попадение за "белия балет" и даде още повече увереност на своите съотборници.

В последната минута на срещата резервата Гонзало Игуаин оформи класическия резултат 3:0. Аржентинецът бе влязъл на терена в 72-а минута на мястото на Бензема. Интересен факт в тази среща бе присъствието на капитана на Реал Раул Гонзалес, който игра до 84-а минута на мача.

Така Реал Мадрид не остави на лидера Барселона да се откъсне на сериозна дистанция. След изиграването на днешните мачове преднината на "блаугранас" си остана пет точки. Другият каталунски тим Еспаньол остана на 14-о място във временното класиране, но ако утре Малага спечели, градският съперник на Барса ще се смъкне до 15-а позиция.

Реал Мадрид - Еспаньол 3:0

1:0 Серхио Рамос 5-а мин
2:0 Кака 30-а мин
3:0 Игуаин 90-а мин

Реал Мадрид: Касияс, Рамос, Раул Албиол, Арбелоа, Марсело, Кака, Гути, Шаби Алонсо, Естебан Гранеро, Бензема, Раул

Еспаньол:
Камени, Ронсаглия, Руиз, Парежа, Давид Гарсия, Хави Маркес, Хосе Баена, Верду, Пабло Освалдо, Фернандо Луиз Гарсия, Короминас

Видео от мача вижте ТУК!
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

citygirl
07.02.2010 15:10

ти не ме учи как да пиша роналдо пасти да яде пред Сити къв е то Роналдо бе *lol*

fcbfenforever
07.02.2010 14:49

Ехе ама те победиха Еспаньол и то на Сантиаго ехе,да бе тия Реал сериозно много силни!Това да биеш Еспаньол то направо си е нечовешко!! *lol* !!!

Lucas_Podolski
07.02.2010 14:10

Роналдо може да е всякакъв, но си заслужава 90 те милиона... А и има повече успехи за 1 сезон отколкото Сити за 100 години!!! Да не говорим, че е с 5 класи над всеки един от измисления ти отбор! Иди си играй с плюшеното тигърче, дето опапка главите на любимците ти и не се бутай при хората, които имат някакво понятие от футбол. П.С. Пише се манЕкен, освен ако не си от "ония" села...

Cris_7
07.02.2010 12:20

хаха кво се кефите бе жалки смешки *lol* Барса е шампиоон!!! *wink*

citygirl
07.02.2010 11:02

на Маникена с тоя мач му свърши наказанието сега др мач пак ще гледаме маникени на терена нищо против тях разбира се но всеки да си знае мястото маникените на ревюта а футболистите на терена пък Роналдо е объркал мястото , сега като дойде ония испаткалия Кристиано от сайта ще има пак да ме реди глупака *lol*