ЦСКА изпусна московския Спартак в Анталия

18:47
ЦСКА изпусна московския Спартак в Анталия
ЦСКА и Спартак Москва завършиха 0:0 контролата помежду си в Анталия.

"Червените" се представиха много добре срещу руския гранд, а Спас Делев в 74-а минута пропусна най-чистото положение в срещата.

Иван Стоянов, към когото тимът на Валери Карпин проявява интерес, попадна в стартовия състав на "армейците". Той и Румен Трифонов помагаха от фланговете на двойката
нападатели Мишел Платини и Даниел Панку.

Тодор Янчев и Светослав Петров започнаха като вътрешни халфове, а карето в защита е Павел Виданов, Иван Иванов, Игор Митрески и Костадин Стоянов. На вратата пази Здравко Чавдаров.

През второто полувреме Йоан Андоне смени почти целия отбор.

Срещата започна динамично, с атаки и към двете врати. Иван Стоянов и Даниел Панку бяха най-активни за "червените" и се опитваха с комбинации помежду си за изненадат противниковата защита.

Мишел Платини след центриране от корнер в 19-а минута не успя да вкара от няколко метра. Шест по-късно Иван Иванов сбърка, но футболист на Спартак би неточно.

В 29-а минута защитата на руснаците се справи с хубав пробив на Румен Трифонов. В 35-а пък тимът на Валери Карпин организира най-опасната си атака до момента, но Чавдаров изби ударът на Паршивлюк.

Като цяло ЦСКА се представи на ниво срещу именития си съперник през първото полувреме.

"Червените" започнаха добре и втората част, а особено активен бе Даниел Панку, който игра до 71-а минута. Треньорът на "армейците" Йоан Андоне направи множество смени, а влезлият Спас Делев в 74-а минута направи най-сериозния пропуск за ЦСКА. Новото попълнение Борис Галчев изведе дребничкия футболист сам срещу вратаря на Спартак, но ударът на бившия футболист на Пирин срещна гредата.

Две по-късно пък Иван Иванов стреля неточно с глава.

Ето и стартовият състав на "червените":


ЦСКА: Чавдаров, Виданов, Иванов, Митрески, К.Стоянов, Трифонов, Янчев, Св. Петров, Ив. Стоянов, Платини, Панку


 
 
 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DeviLLmaN90
07.02.2010 04:34

Futbulfen ти си фен бате ама си фен от 1-2 годиники май не си наясно колко победи имат изобщо всички Българси отбори над Руските. Зе ми се стегни в раце нито ЦСКА нито Левски нито кой и да е било Български отбор е побеждавал Руски с лекота. Говорим от ранга на Спартак Динамо Зенит и Локомотив. А като СССР Динамо Киев и Спартак Москва. *lol*

BoBi_Levskara
07.02.2010 00:09

Абе и ние миналата година изпуснахме Вердер ама кво толко.

Futbulfen
06.02.2010 23:34

Когато Левски игра и побеждаваше такива отбори като Динамо Москва с лекота (отбори дори от по-висока класа),всички наши критици се криеха като мишки..и сега за един равен в някаква контрола по сайтове и медии пишат как ц(*ка е изпуснал Спартак..еми аз пак казвам,ц(*ка с нищо не надигра Спартак. Имаше две положения по сериозни,наистина сериозни,но забележете колко удари от далеч (точни,плътни) има Спартак Москва.Не мисля,че ц(*ка е имал кой знае колко положения повече *thumb_down*

DeviLLmaN90
06.02.2010 22:56

Futbulfen ти си едно мижево левскарче което неможе да признае, че ЦСКА игра по добре от Спартак. Престани да ръсиш глупости. Няма да се изненадам ако кажиш и че мача с Динамо Москва е бил равностоен. Погледни нещатата от реална гледна точка. Аз нито съм от ЦСКА нито от Левски ама казвам, че ЦСКА играха по добре срещу Спартак.

Futbulfen
06.02.2010 22:26

drummer не знам кой мач си гледал приятелю,но едва ли е ц(*ка-Спартак Москва..това,че нашите журналистчета не са акцентирали върху положения които имаше Спартак не означава,че са ги нямали..разбираш ли? Делев,Платини .. планини..ех с тия статии до никъде няма да стигнем

drummer
06.02.2010 22:02

Имах възможност да гледам контролата, и въобще не става въпрос за пристрастия в случая. ЦСКА игра по-добре, имаше и по-чисти положения за гол (Платини, Панку и Спас Делев), и пропусна да победи Спартак(Москва).Между другото, заглавията в сайтовете, са абсолютно обединени като това в Winner.bg. *devil*

ORIGINALNI_BE
06.02.2010 20:15

Друг път *wink* Ще паднаат няма да се притеснява никой *lol*

Futbulfen
06.02.2010 20:10

Ония ден когато чорбата падна от Волга писахте,че едва ли не отбора който се води български-цдна е смазал,разбил своя руски съперник..а днес когато същите тия праат "Х" с Спартак МОсква се изкарва и се пише се едно цдна е била по -доброя отбор. Спрете да пишете пристрастно,защото който е гледал контролата е видял,че мача беше равностоен и с нищо ц(*ка не бе по-добър.