\"Искам Балотели!\"

14:50

\"Искам Балотели!\"
Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини разкри, че желае да привлече Марио Балотели от Интер през лятото. Подобен трансфер изглежда доста възможен, тъй като не е тайна, че отношенията между младия нападател и наставника на "нерадзурите" Жозе Моуриньо са доста обтегнати в последно време. Португалският спец в прав текст разкри, че Балотели му действа на нервите, защото често не се връща в защита при статични положения.

"Никога не съм имал оплаквания от Марио. Бих желал да го привлека в Сити. В момента той е един от най-добрите нападатели в света, а има още много потенциал в него", коментира Манчини пред вестник "Ла Република".

Както е известно, именно Манчини взе юношата Балотели в първия състав на Интер през декември 2007 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Juventus_tifoz
06.02.2010 17:08

Липи няма да го извика. Той не отиде на посещение на базата на интер, а само на Милан. Едва ли на Липи му пука за който и да е футболист от интер.

breezer_fan
06.02.2010 16:23

Липи ако не го повика в национала на Италия за световното в ЮАР ще го обявя за най-тъпия човек в историята.Италианците малко трябва да си надделеят над национализма,какво като е черен ?Според мен Марио ще помогне много на "скуадрата" ако отиде в ЮАР *thumb_up*

man_utd_fan
06.02.2010 16:06

До 2-3 години Балотели ще стане най-добрият футболист на света *thinking*