Деко: Челси и Юнайтед ще се борят за титлата, Арсенал не е готов

11:09
Деко: Челси и Юнайтед ще се борят за титлата, Арсенал не е готов
Арсенал не е готов да се бори за титлата в Англия, смята халфът на Челси Деко.

Според португалеца, проблемите на "топчиите" в атака ясно се виждат.

" Арсенал може и да има добри футболисти, но през този сезон те не успяха да спечелят важните си мачове срещу Юнайтед и срещу нас. Това е ключът, когато се бориш за титлата във Висшата лига. Може би цялото това напрежение и нервност са изиграли лоша шега на тима във важните моменти. Утрешният мач е от голямо значение. Една евентуална загуба на Арсенал ще означава, че те са извън борбата”, каза Деко.

"Травмите влияят на всички тимове, но при Арсенал се усеща сериозна липсва в атака. Отсъствието на Робин ван Перси се оказва изключително важен фактор за резултатите. Има много млади футболисти в Арсенал, но те не са готови за шампиони. Юнайтед например има повече опит а това е едно от ключовите фактори в този момент от сезона. Затова ми се струва, че отново съперничеството ще бъде между Челси и Манчестър Юнайтед", сподели още халфът на Челси.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ferdi_95
06.02.2010 12:50

И желанието *wink* Забелязах, че Аршавин се изказа, че не можел да играе в атака. Ако иска ще може. Има една книга " Можеш, ако мислиш, че можеш." Не е решено кой ще победи утре. Мисля, че и 2та отбора имат шанс, но нека победи този, който го желае по-силно *thumb_up*

holliwood
06.02.2010 12:42

Юнайтед например има повече опит а това е едно от ключовите фактори в този момент от сезона *sick* е то Юнайтед само опит ли имат *erm* Юнайтед откраи време си има опит и не само това те имат духът да побеждават *beer*

angel_hi
06.02.2010 11:18

Аз съм за Арсенал,но наистина не са готови още да се борят за титлата и утре според мен ще паднат от Челси не,че го искам,но Челси са по-добрият отбор.Утре е най-важният мач за Арсенал.Успех!!!!