Рабех остава, с Тевия проблем настава

10:20
Рабех остава, с Тевия проблем настава
Трансферът на Юсеф Рабех в китайския Шендун е пред провал, твърди "Тема Спорт".

Причините за това са поведението на мароканеца и изцепките му извън терена, както и финансовите разминавания между двата клуба. Рабех замина, за да си пробва късмета в Шендун, като лично треньорът на китайския тим Бранко Иванович настоява за привличането му в отбора.

Китайците обаче искат да вземат футболиста под наем до лятото или да платят символична трансферна сума в размер на 150 хиляди евро, което не удовлетворява Левски.

От "Герена" желаят час по-скоро да се разделят със защитника, който навлече доста главоболия на спортно-техническото ръководство. Големият удар за Георги Иванов в случая е, че ако Рабех остане в Левски, новото попълнение на сините Майкъл Тевия няма да може да бъде картотекиран за пролетния полусезон. При "сините" няма място за още чужденци, тъй като квотата за играчи извън ЕС е запълнена.

Не е тайна, че Гонзо харесва Тевия, а ганаецът беше привлечен именно по негово настояване. В четвъртък халфът се включи много силно през второто полувреме на мача с чешкия Прибрам. Младият полузащитник се понрави с борбеността си в средата на терена, като дори можеше да отбележи гол след удар отдалеч.

 
 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация