Вила наказа бранител за финала с Юнайтед, търгувал билетите по \"Фейсбук\"

14:22
Вила наказа бранител за финала с Юнайтед, търгувал билетите по \"Фейсбук\"
Младият защитник на Астън Вила Нейтън Бейкър бе наказан да не присъства на финала на "Карлинг Къп" на 28 февруари, след като се опита да продаде билети за решаващия мач с Манчестър Юнайтед по социалната мрежа "Фейсбук".

Бейкър, който е национал на Англия до 19 години, разбра, че трябва да върне билетите, които му бяха отпуснати от клуба. Централният защитник се опитал да продаде пет билета за финала Астън Вила - Манчестър Юнайтед на цена за всеки - 200 паунда. Говорител на Астън Вила заяви:

"Клубът е натъжен, че Нейтън е постъпил толкова глупаво. Всички наши играчи знаеха, че билетите за финала са за тяхна лична употреба, а след този инцидент, посланието им бе повторено. Действията на Нейтън бяха наивни и той се срамува от това, което направи и съжалява, че е предал клуба, самия себе си и феновете на Астън Вила. Не бива обаче да се забравя, че Нейтън е едва на 18 години и има още много да се учи."

Бейкър е смятан за един от най-големите таланти от школата на Вила, въпреки че все още няма нито един мач за първия тим на клуба от "Вила парк". Защитникът в момента се състезава под наем за тима от Лига 2 Линкълн Сити.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tamate_unufreev
05.02.2010 17:07

тоя много прост...
Как може защитник с договор с Астън Вила макар и да не играе в мъжкия състав да се мъчи да изкара 1000 паунда отгоре ... това е глупост ..
Договора му е за не по малко от 10 000 на седмица .. лудост ..

botev_abd
05.02.2010 15:43

А нищо лошо "само" уронва авторитета на клуба, но какво от това? Alcahuete_Chulo като те слушам не си на повече от 13...Почни да мислиш малко преди да говориш излагаш се *wink*

Alcahuete_Chulo
05.02.2010 14:44

еми искал е да направи малко пари от продажбата на билетите какво лошо има вьв това