Вили чака бразилски централен защитник

12:44
Вили чака бразилски централен защитник
Към лагера на Славия в Анталия ще се присъедини нов бразилец, който играе на поста централен защитник.

С неговото привличане, както и с това на Александър Томаш, който е сигурно ново попълнение на "белите", приключва селекцията на тима. Треньорът Велислав Вуцов обяви, че е взел категорично решение да се раздели с двамата бразилци Раис и Оливейра.

"Те не са по-качествени от българските играчи в отбора. Безсмислено е да ги привличаме", защити позицията си Вуцов, съобщава "Меридиан Мач". Той съобщи също, че юношата на клуба Стоян Георгиев ще бъде преотстъпен през пролетния полусезон, като най-вероятно ще поеме в посока Монтана. Треньорът бе категоричен, че не се отказва от него, но ако играчът стои цяла пролет на пейката в Славия, това ще повлияе зле на развитието му.

Вуцов сподели още, че до момента отборът има сигурни 4 проверки – срещу Терек (Грозни), Металист (Харков), Карпати (Лвов), ОФК (Белград). Най-вероятно ще има и пета контрола, в която съперник на "белите" ще бъде руският ФК Москва. Вуцов за пореден път отказа да говори за конкретни цели и класиране пред отбора. Той лаконично заяви, че иска Славия да покаже нивото от последните кръгове през есента и да се придвижи колкото се може по-нагоре в таблицата на "А" група. На този етап неговата задача е отборът да играе атрактивен и печеливш футбол, което ще му помогне да завърши на една от челните позиции в нашето първенство.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация