Милан и Манчестър Юнайтед договарят размяна на играчи

12:12
Милан и Манчестър Юнайтед договарят размяна на играчи
Ръководството на Милан преговаря с колегите си от Манчестър Юнайтед за осъществяването на размяна на футболисти през идното лято.

От "росонерите" са готови да дадат холандския нападател Клаас Ян Хунтелаар в замяна на бранителя Неманя Видич плюс допълнително заплащане, съобщава авторитетното британско издание "Дейли Телеграф".

29-годишният национал на Сърбия е извън игра от миналия декември заради контузия, като от Милан са готови да се възползват от постоянните слухове за желанието на Видич да напусне "Олд Трафорд" в края на сезона. Въпреки спекулациите за негов трансфер от Юнайтед не пожелаха да предложат нов договор на играча, чийто настоящ контракт изтича през юни 2012 година. Като е известно съпругата на Видич, Ана, е крайно недоволна от живота в Англия и се явява като катализатор на бъдещия трансфер на играча.

Мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън не направи никакви опити да опровергае твърденията за напускане на Видич, като дори договори преминаването на централния защитник на Фулъм Крис Смалинг за 11 милиона евро. Според неофициална информация шотландският треньор иска за Видич трансферна сума от поне 25 милиона евро.

От своя страна наставникът на Милан Леонардо заяви наскоро, че е готов да отдели средства, за да осигури допълнителна стабилност в отбраната си. По-приемлив за бразилеца обаче е вариантът в сделката за Неманя Видич да бъде включен и холандският нападател Клаас Ян Хунтелаар, който след като изкара слаб период в Реал Мадрид, сега не успява да впечатли и в състава на "росонерите". Бившият голмайстор на Аякс премина на "Джузепе Меаца" през миналото лято за 15 милиона евро.

Припомням, че сър Алекс Фъргюсън имаше сериозен интерес към Хунтелаар през лятото на 2007 година, когато играчът беше отбелязал 76 гола в 92 мача за Аякс, но тогава мениджърът на "червените дяволи" привлече аржентинецът Карлос Тевес под наем.

Според "Дейли Телеграф" слуховете за конфликт между Видич и сър Алекс, и несигурното бъдеще на Майкъл Оуен и Димитър Бербатов на "Олд Трафорд", дават реална възможност за осъществяването на този трансфер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sve77o
05.02.2010 19:05

Манчестър няма акъл за замяна,този футболист Видич е наи-главният защитник.ако замениш и манчестър с защитници стават слаби.А Хунтелаар е нападател,в Манчестър има много добри нападатели и за какво участва нея.Предлагам се че трябва да оставам Бидич в манчестър !! *beer* *thumb_up*

biznesmen
05.02.2010 16:53

Хунтелаар трябва да остане в Милан.Това момче има страшно много талант , но неполучава никакъв шанс от Лео.

Lollipopp
05.02.2010 16:45

за малко и да стане *lol* при Рууни, Бербатов и този новия където купиха а и Оуен , какво ще прави Хунтелаар там *erm* а иначе Видич и Фърдинанд са изпята песен , единия си заминава , другия с тея контузии в гърба не го виждам да е постоянно в игра ...

beckham_07
05.02.2010 15:52

Много странно.Невярвам сър Алекс да постъпи така,но в крайна сметка той си знае.Не случайно подписа с младока от Фулам!!!!!!! *devil*

top4o_1994
05.02.2010 15:28

ще се прецакат ако го направат, хунтелаар не е играл сериозен мач от много време а и манчестър нямат нужда от нападател а от бранител като че ли така че не трябва да дадат толкова лесно Видич

krasenco
05.02.2010 15:17

Patilanec точно за Евънс и Браун ти говоря.Не са от класата на Видич и Рио.

Alcahuete_Chulo
05.02.2010 14:49

Хунтелар ще дойде вьв Манчестьр Ю да чисти бутонките и да носи кьрпата на Бербо *lol*

Patilanec
05.02.2010 14:19

krasenco кой е слаб бе разбирач ? Цял сезон го караме с различна защита.Дали има 3-4 мача въобще в които Рио и Видич да са били заедно на терена,а и поотделно играха много малко мачове.Като цяло първенството го изкарват Евънс и Браун в средата и Ман Юнайтед пак е в челните позиции! Браун е почти изпята песен,но Евънс с тази игра която показва заслужава да е първи избор !

ORIGINALNI_BE
05.02.2010 14:09

Отиде си Сръбчетоо , няма как простоо много говории и се надуу последно време , няма как да не го пратят в бокса *smile*

krasenco
05.02.2010 13:39

Тази статия е голяма глупост!Сър Алекс не му е предложил,защото договора му има още 2 години.Взе друг защитник,защото има много контузени,а и освен Видич и Рио,другите са доста по-слаби.

Don_Gonzo
05.02.2010 12:45

Може пък на Хунтелаар най-после да му търгне играта в Манчо