Ангел Червенков: Това не е Литекс, който искам да виждам

11:43
Ангел Червенков: Това не е Литекс, който искам да виждам
"За съжаление не успяхме да запишем добър резултат срещу отбор като Партизан", започна коментара си треньорът на Литекс Ангел Червенков след загубата с 2:3 от сръбския гранд.

"Допуснахме три гола, това е прекалено много. Да, върнахме два, но като цяло днес играта на моя тим въобще не ми хареса. Не стояхме добре. Това не е Литекс, който искам да виждам. Разбира се, давам си сметка, че понякога нямаш ден и не може винаги да ти върви. Не ме притесняват толкова техническите грешки, интересуваше ме дистанцията, придвижването между отделните звена. В много голяма част от двубоя обаче, заради тези грешки се не получаваше качеството на игра. Трябва да се работи върху напасването между отделните играчи. Едно от нещата, които ме радват е, че наложихме един млад футболист, който се справи чудесно в центъра на терена (Георги Миланов). Най-доволен в днешния мач аз съм от двамата близнаци (Георги и Илия Миланови), всички други играха под своите възможности", допълни Червенков.

Мачът между Литекс и Партизан в Белек изгледаха асистентите на Станимир Стоилов в националния отбор Цанко Цветанов и Красимир Безински. Двамата са в Анталия по нареждане на Мъри и работата им е да следят представянето водещите отбори.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация