ЦСКА се пребори за Вальо Илиев, договори се и с Велизар

11:06
ЦСКА се пребори за Вальо Илиев, договори се и с Велизар
Валентин Илиев ще се завърне в ЦСКА още в петък вечер, съобщава "Стандарт". Шефът на "червените" Димитър Борисов потегли сутринта за Анталия, а вечерта има насрочена среща с колегите си от Терек Грозни. Руснаците искат 100 000 евро за защитника, но вероятно ще свалят още от цената, тъй като договорът му изтича през април.

Вальо е желан и от румънския Васлуй, но дал дума на ЦСКА макар и за по-малка заплата. Той никога не е крил, че се чувства най-добре при "червените", с чийто екип вкара за 1:0 срещу Ливърпул на "Анфийлд Роуд". Освен това юношата на Ботев Враца държи децата му да тръгнат в българско училище.

"Шансовете за връщане бяха 50 на 50, но след намесата на Борисов скочиха рязко", убедени бяха пред "Стандарт" запознати със сделката. Според източника ни трансферът на Вальо бил форсиран от треньора Йоан Андоне. Той не останал очарован от представянето на настоящите централни бранители в тима.

Междувременно от "Титан" дадоха "уайлд кард" на съгражданина си Велизар Димитров. Перничанинът може да се върне в ЦСКА, когато си поиска. Уговорката беше направена късно в сряда, когато Вили и съотборникът му от Металург Донецк Чавдар Янков посетиха хотела на "армейците" в Анталия и вечеряха с отбора. Димитров обеща, че ще помисли сериозно дали да не се прибере още през лятото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamo_85
05.02.2010 20:44

Дано се върнат *smile* Но без да продаде ЦСКА 5-6 футболисти незнам...

paco_kl
05.02.2010 14:18

нищо не се знае,пък и лъчо танев не веднъж е блъфирал с цел да не пропадне дадена сделка.аз лично се надявам да акостират на армията,щото са доказани професионалисти.успех

magnezi
05.02.2010 11:13

Пълни глупости са това ! За тва Лъчо Танев вчера каза,че велизар ще завърши кариерата си в Металург Донецк излагате се с тия статии *lol*