Сър Алекс натири Андерсон при резервите

09:55
Сър Алекс натири Андерсон при резервите
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън прати бразилския халф Андерсон да тренира с резервите.

Този ход на шотландския наставник поставя под съмнение бъдещето на полузащитника в тима.

Андерсон не взе участие в последните три мача на "червените дяволи". Наскоро 21-годишният футболист бе глобен заради отсъствие от тренировка без официално разрешение.

Френските грандове Пари Сент Жермен и Лион проявяваха сериозен интерес през зимния трансферен прозорец към бразилеца и го искаха под наем. Сър Алекс не го пусна, но през лятото със сигурност ще се раздели с него.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

silencer011
15.02.2010 20:06

Вие не сте добре САФ е най добрия специалист в света за толкова години много малко хора са постигнали това което той да продаде тевез саха роналдо но Юнаитед винаги са побеждавали и без андерсон пак ще го правят най важното за един отбор е да слуша трениора както преди години на роналдинио му подрязаха крилата така и роналдо ще отшуми а и не се съмнявайте че през лятото Фърги ще купи и продаде много играчи.

krasi_lo
08.02.2010 12:52

голяма грешка щте баде ако Андерсон го продадат и то много голяма грешка че тои е наи младиат от халфовете обиграсе сас отбора какво иска Фергюсън от него то тои незнае от играчите вече какво да иска.всички фенове на Манчестър казват че Фергюсън е добар е да то които и дае трениор вав Манчестър за толкоз години то и тои щтее добар,преди Манчестър нямаше финансови проблеми играчи евтини пари бол и аз дасам трениор и мен сега щтеме носят на раце сега щтего видим вав кризата и проблемите които имат вав управата. *lol*

paunQ
05.02.2010 14:14

Май имаш много къса памет.. Спомни си какво правеше Андерсон преди 2 сезона..

paco_kl
05.02.2010 14:13

ко се смееш,той въобще не е за манчестър,ко остава за резервите.дето се казва-хората в селото не пускат,той пита за къщата на попа.да го гони този дрисок

ORIGINALNI_BE
05.02.2010 14:10

Ххахахахах САФ е луднал прави какви ли не глупости напоследак , направо му се чудя как би Арсенал *lol* *lol*