Евра: Сър Алекс се радва така, все едно за първи път печели мач

21:41
Евра: Сър Алекс се радва така, все едно за първи път печели мач
Сър Алекс Фъргюсън все още реагира емоционално като малко дете, сподели крайният защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра.

Френският бранител смята, че шотландецът няма да се откаже скоро и ще остане "в играта" до последния си дъх.

"Сър Алекс е като дете. Видяхме го в мача срещу Манчестър Сити. Той е толкова ентусиазиран. Скачаше нагоре, надолу след победата. Ако човек го види ще си каже, че за първи път отборът му печели мач. Дори и на 70 години, той не се вижда да живее спокоен домашен живот с дистанционното пред телевизора. Аз лично мисля, че това ужасно ще го отегчи. Според мен кариерата му няма да свърши скоро. Не и докато има сили да прави нещата. Той ще остане до последния си дъх", каза Евра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CEC0_vg
04.02.2010 23:15

Ако искаш може да остане още 20-25 тамън с бастунчето и хоп дъфчицата, ако до тогава не са му изпаднали забите.

blade_forever
04.02.2010 22:40

Заслужава Сър Алекс Фъргюсън след всяка победа на любимия Манчестър Юнайтед да се радва , заслужава и след всеки гол да се радва. САФ много е дал на Юнайтед през тези 24 години и продължава да дава на Юнайтед . Дано да остане на "театъра на мечтите" поне 5-10 години най-малко , защото Олд Трафорд обича Алекс Фъргюсън. Феновете на Юнайтед по целия свят обичат Алекс Фъргюсън !!! УСПЕХ ФЪРГИ !!!! *party* *thumb_up* *thumb_up* *beer*

ReD_cHaMpIoNsS
04.02.2010 22:39

Евала му правя на тоя човек - Велик е ! Просто няма втори , като него ! *thumb_up*