Манчестър Юнайтед спасява Буфон, ако Юве не влезе в Шампионската лига

23:22
Манчестър Юнайтед спасява Буфон, ако Юве не влезе в Шампионската лига
Манчестър Юнайтед е готов да спаси кариерата на Джанлуиджи Буфон, ако Ювентус не успее да влезе в Шампионската лига през следващия сезон, твърди "Тутомеркато".

Сър Алекс Фъргюсън винаги е смятал, че Буфон е най-добрият вратар в света, но до момента шотландският специалист не се е опитвал да привлече вратаря, тъй като Джиджи винаги е обявявал, че е лоялен на "Старата госпожа".

От сезон 2006-2007 обаче, Буфон не е спечелил нито един трофей (тогава Юве стана шампион на Серия Б) и това е започнало да ядосва амбициозния страж. Буфон бил много разочарован от недалновидното управление, което е основната причина Ювентус да се намира в толкова ужасна криза в момента. Вратарят се надявал нещата да се оправят до края на кампанията и Юве да влезе поне в топ четири. Ако това не стане, страж номер 1 в света бил готов да помисли за опцията Манчестър Юнайтед.

Сър Алекс възнамерявал да започне преговори с агента на играча Силвано Мартина, за да подготви почвата, убеждавайки Буфон, че "червените дяволи" са правилният отбор за него.

Напомняме ви, че сегашният вратар на Юнайтед Едвин Ван дер Саар също е бивш футболист на Ювентус, като по времето когато холандецът беше титуляр за Юве, торинци не спечелиха нито едно отличие.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

deko1991
05.02.2010 10:28

Man4o нямат пари да си изплатят дълговете пак ще копуват вратар от такава класа *lol*

darkspeed
04.02.2010 23:47

Не е точно така.. Смисъл Буфон остана с Юве в Серия Б, но нямаше такива проблеми и караници с малоумната управа на клуба. А пък и тогава беше по-млад (на 27 ако не се лъжа) и вярваше, че нещата ще се оправят. При сегашното стечение на обстоятелствата няма да е чудно, ако най-добрият вратар отиде в Юнайтед. И Манчестър има проблеми със собствениците, но те са по-скоро управа-фенове, докато при Юве вече се пренасят на управа-играчи. За мен лично ще е добре ако Буфон заиграе в Ман *smile* .

Patilanec
04.02.2010 23:36

Е аз съм фен на Юнайтед ,но както каза Juventus_tifoz едва ли ще се махне.Той беше с тях в Серия Б ,а сега заради 1 ЩЛ да си тръгне съмнява ме.. като фен на МЮ само мога да се надявам това да се случи тъй като Ван Дер Сар се пенсоинира и проблемите на поста ще бъдат доста сериозни *beer*

Juventus_tifoz
04.02.2010 23:33

Буфон остана с нас в Серия Б и не виждам причина да не остане сега. В момента и управата на Юнайтед не е много по-добра от тази на Ювентус. Погледнете дълговете им.