Реал набеляза втори вратар, бие шута на Дудек през лятото

20:27
Реал набеляза втори вратар, бие шута на Дудек през лятото
Реал Мадрид търси втори вратар, който да подсигурява Икер Касияс, ако стражът на "белия балет" се контузи или бъде наказан.

В момента подгласник на испанския национал е Йержи Дудек, но договорът на поляка изтича в края на сезона и със сигурност няма да бъде подновен.

Бившият вратар на Ливърпул изкара последните няколко години в "кралския клуб", но въпреки класата си изигра едва няколко мача. Според пресата в Испания, от Реал са набелязали стража на Алмерия Диего Алвеш. Не е ясно обаче дали въпросният футболист ще се навие да търка пейката. Друга пречка е цената на играча – 15 милиона евро записани в договора му.

Алвеш е няколко години по-млад от Касияс и някой ден може да го замести достойно, но "белите" поне на този етап са готови да броят за него не повече от 5 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasho_kg
04.02.2010 22:04

Добре е вас двамата не мога да ви разбера ... все едно Дудек като го взеха той незнаеше че Касияс е и ще бъде титулярния вратар *thumb_up*

onzzy
04.02.2010 21:47

направо е "невероятен".Няма мач без да направи някоя простотия.И в Ливърпул си беше резерва и Реал за това го купи.А на въпросния финал пази щото титуляра беше контузен(или наказан не помня)

cris7ronaldooo
04.02.2010 21:25

anto_777 Напълно те поткрепям като си спомня какво направи на финала вярно вкараха му 3 гола но при дузпите уникален а всъщо така пазеше много добре сега ........ Жалко наистина !!!

anto_777
04.02.2010 21:07

Поредният който си съсипа кариерата благодарение на Реал Мадрид. Жалко!