Литекс загуби от Партизан в първата си контрола в Анталия

16:46
Литекс загуби от Партизан в първата си контрола в Анталия
Лидерът в родната "А" група Литекс претърпя поражения в първата си контрола в Анталия от сръбския Партизан. Момчетата на Ангел Червенков бяха победени с 2:3, като попаденията за тима, воден от Горан Стеванович, головете отбелязаха Неманя Томич в края на първото полувреме, Брана Илич в 59-а и Саша Илич в 71-а минути. За българите точни бяха Ивелин Попов (80 мин) и Воислав Станкович, който си отбеляза автогол в 84-а минута.

Първа голова възможност в мача се откри пред ловчанлии, но вратарят на Партизан Божович спаси топовен шут на Том от ъгъла на наказателното поле още в 5-а минута. Гостите също показаха нападателна игра, а Брана Илич и Неманя Томич пропуснаха доста чисти положения. В 44-а минута Неманя Томич откри резултата с гол от пряк свободен удар, който се оказа непосилен за Урош Голубович.

В началото на вторите 45 минути гостите отбелязаха още два гола, с което и убиха интригата в мача. В 59-а минута Брана Илич направи 2:0 след самостоятелен пробив и премерен удар с десния крак. Саша Илич увенча добрата си игра и вкарва за 3:0 в 71-а минута, след като с глава прати топката в мрежата, засичайки центриране от дясно.

Лидера в "А" група се вдигна на щурм и отбеляза попадение в 80-а минута. Ивелин Попов намали резултата, след като отбеляза от дузпа, отсъдена за игра с ръка на защитник от Партизан. Буквално в следващата си опасна атака "оранжевите" стигнаха и до второ попадение. След центриране на Момчил Цветанов от ляво Воислав Станкович си отбеляза автогол за крайното - 2:3.

Литекс - Партизан - 2:3
0:1 - Томич - 44 мин.
0:2 - Брана Илич - 55 мин
0:3 - Саша Илич - 71 мин
1:3 - Ивелин Попов - 80 мин
2:3 - Станкович - 84 мин, автогол

Литекс: Урош Голубович, Петър Занев, Ивайло Петков, Пламен Николов, Светльо Тодоров, Дока Мадурейра, Уелингтом да Силва - Том, Алехандро Сандриньо, Георги Миланов, Радостин Кишишев, Ивелин Попов


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Litex_fan
04.02.2010 22:55

ще ме прощаваш но не всеки отбор има ден това вс пак са лагери на които се подготвяш за първенството не може да се очаква от един отбор да играе на върха на възможностите си като е изиграл само 2-3 мача от началото на подготвителния сезон САМО ЛИТЕКС ОЛЕ *party* *smile* *beer*

Forza1
04.02.2010 18:32

браво на Партизан саму манолев ми харесваше от Литех но и тои се махна *thumb_down*