Венци за Благо: Днес го искал Спартак, утре Барселона, а после и Бряг на слоновата кост

14:44
Венци за Благо: Днес го искал Спартак, утре Барселона, а после и Бряг на слоновата кост
Президентът на Славия - Венцислав Стефанов, беше изключително ядосан относно информациите в българските медии, че Спартак Москва проявява интерес към халфа на националния отбор Благой Георгиев, съобщи телевизия "Ринг". Стефанов замина днес с отбора си на лагер в Турция, където ще гледа и петте мача на тима.

Според него обаче, подобни информации, че Благо може във всеки един момент да напусне отбора на Терек Грозни, влияят много зле на отношенията на ръководството на този отбор и футболиста.

"Ако разбера кой му се прави на пиар и постоянно пуска някакви измишльотини, ще му откъсна и двете уши! Така му кажете", обърна се Стефанов към журналистите. Днес го искал Спартак Москва, утре Барселона, а после и Бряг на слоновата кост. Подобни неща са изключително вредни за Благо. Хората в Терек Грозни пък се чудят какво става!"

"Още е рано да се говори как върви подготовката, защото сме на средата. Но по този въпрос компетентното мнение е на треньора Велислав Вуцов", заяви по повод работата в Славия шефът. Но мисля, че засега се справяме добре. Александър Томаш вече е футболист на Славия, двамата бразилци няма да останат в клуба. Виждате, че и времето е с нас - има сняг, всичко е бяло", завърши Стефанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация