Сър Алекс изключи Харгрийвс от групата за Шампионската лига

10:49
Сър Алекс изключи Харгрийвс от групата за Шампионската лига
Сър Алекс Фъргюсън изключи халфа Оуен Харгрийвс от групата на Манчестър Юнайтед за Шампионската лига, съобщава "Таймс". Вместо Харгрийвс, картотекиран е защитникът Ричи де Лает.

Както е известно, когато Фърги оповести кои играчи е избрал за предстоящите сблъсъци в най-комерсиалния футболен турнир, той заяви, че вярва в Харгрийвс и очаква полузащитника да е на линия за осминафиналите с Милан.

За съжаление на феновете на тима обаче, проблемите с контузиите на Харгрийвс изглежда още не са отминали.

Напомняме ви, че бившият футболист на Байерн Мюнхен не е играл в официален мач от септември 2008 година, когато по време на дербито с Челси, той скъса кръстни връзки. В последствие играчът се подложи на поредица от операции на двете колена.

От средата на декември Харгрийвс поднови тренировки с резервния тим на Юнайтед. Лекарите на "червените дяволи" тогава разкриха, че халфът все още доста се страхува при единоборствата и не може да тренира три дни един след друг.

Тогава сър Алекс изрази надежда, че след месец Оуен Харгрийвс ще е навлязъл в оптималната форма, но този път изглежда Фъргюсън е сбъркал в преценката си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация