Предлагат на Гонзо чех и французин

10:31
Предлагат на Гонзо чех и французин
В Левски вече усилено търсят решения на проблема с крайните защитници. Мениджъри са предложили на Георги Иванов варианти за постовете ляв и десен бек. Сред футболистите, които може да дойдат на "Герена", са чех и французин, съобщава "Меридиан мач". За двамата се знае само, че са без отбор в момента. Ако Гонзо хареса визитките им, двамата ще минат пробен период в Кипър, където шампионите в момента са на подготвителен лагер.

Това няма да са първите бекове от чужденци, които ще си търсят късмета в Левски през този сезон. През октомври месец миналата година Ратко Достанич пробва испанеца Пабло Лохо в контрола с Цървена звезда. Тогава Живко Миланов бе пред трансфер в Кьолн и му се търсеше заместник. Ибериецът обаче не впечатли и бе отпратен.

В крайна сметка Живко напусна "Герена". След като Лусио Вагнер бе обявен за ненужен, на "Герена" отново изпитаха нужда от крайни защитници. В момента единственият по-опитен футболист на тази позиция е левият бек Веселин Минев. В отбора е още и младият Стефан Станчев, който обаче още няма официален мач за Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Alcahuete_Chulo
04.02.2010 14:53

*lol* може да трьгнете по улицата и да гледате хората как играят футбол и ако ви хареса някой да му предложите договор все пак ще ви иэлеэе беэ пари