Феновете: Нека Уейн Рууни да е капитан на Англия

13:40
Феновете: Нека Уейн Рууни да е капитан на Англия
Феновете на Англия искат Уейн Рууни да е капитан на националния отбор, показва проучване, направено сред 22 хиляди души на Острова.

Както е известно, настоящият капитан на "Трите лъва" Джон Тери е поставен под напрежение да се откаже от лентата, след като британските медии разкриха, че защитникът е изневерявал на съпругата си с бившата изгора на съотборника си в националния тим Уейн Бридж.

Напомняме ви, че Фабио Капело бе провел разговори с Уейн Рууни, Стивън Джерард и Франк Лампард за това дали някой от тях ще приеме да стане капитан, ако Тери се откаже. И тримата лидери отказаха тази възможност.

Въпреки това 7 хиляди души от 22 хиляди запитани смятат, че Рууни е най-подходящият човек, който трябва да носи лентата на албионците на предстоящия Мондиал.

В проучването на второ място е настоящият капитан Тери. Защитникът е подкрепен от 6,745 души, които явно са на мнение, че личният живот на играча няма значение, тъй като той си върши перфектно работата на терена.

Трети в това проучване е Стивън Джерард, за който са гласували 5,094 души.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

paradoxxx
05.02.2010 19:07

точно пък това пръдливо и лъжливо джудже не трябва да бъде.Ако не Тери,то тогава Джерард *thumb_up*

darkspeed
03.02.2010 20:05

Пфф, как да няма значение какво правил капитана извън терена.. За бога, той е играч и носи капитанската лента на най-великата футболна държава! Той е идол за децата и за подрастващите на тази страна, те трябва да се учат само на добро от него, а не как да изневеряват или как да правят тайни сделки за пари.. Като ще е капитан трябва да е мъж и извън терена, не само на игрището. Тери в това си състояние абсолютно не заслужава да е капитан. А относно друг капитан, защо гледате моментната форма на играча..? Ако ще е така, трябва да си сменят лентата през мач.. Също така не разбирам защо имате против носителя на капитанската лента да е нападател? Рууни ще е капитан. Но не сега, а след няколко годинки. Сега трябва или да е Фърдинанд, или Джерард. Който и от двата вариянта да избере Капело, няма да сгреши. Само да не остане Тери.. Прекалено много му станаха издънките, не може винаги да се минава между капките.

Futbulfen
03.02.2010 19:52

За мен Джон Тери е абсолютния капитан на трите лъва и това какво прави в личния си живот не касае медии и чисто спортно техническата общественост на албионците!

beastt
03.02.2010 18:22

това, че Рууни е млад незначи, че не трябва да е капитан на Англия.. Лично според мен той трябва да вземе капитанската лента, той е много постоянен играч и показва на всички как трябва да се играе - с хъс, желание и борбеност

gerrard_3107
03.02.2010 18:10

Тука май някои хора са се зели за Фабио Капело *lol*

ShefkaTa
03.02.2010 17:41

Руни си е Руни фантастичен футболист, но има футболисти, които са дали много повече за Английския национален отбор, той те първа ще дава още е много млад, а и все пак частта с нападателя. За мен Джон Тери трябва да остане капитан, винаги е показвал великолепна игра, както в Челси така и за национала, това което става в личния му живот няма общо с това как се изявява на терена, папараците винаги ще прават марлящини това им е работата, но Тери си остава великолепен футболист и заслужил капитан, не е 1я няма и да е последния дето изневерява, иначе според мен точно в момента, имайки предвид изминалата част от сезона, ЛАмпард заслужава капитанската лента, Джерард и Рио са големи футболисти и са направили мн и за отборите си и за националите, но да не гледаме миналото, в момента и двамата са в слаба форма, а и контузиите ги попиляват, вижте Лампард какво прави за Челси, ако няма да е Тери да е Лампард

Punisher_111
03.02.2010 17:23

Руни е добър, но по добре Лампард да вземе лентата. Той има по-вече опит и заслужава да е капитан на Англия. *thumb_up*

fuckin
03.02.2010 16:53

фен съм на Юнайтед но нека Джерард да бъде капитан на Англия Рууни е адския обаче е твърде млад за капитан а и другото е че е нападател много малко са играчите които са нападатели и да носят лентата за това Стиви Джи

ferdi_95
03.02.2010 15:43

тя очукана вече ... няма да е убавка *lol*

tamate_unufreev
03.02.2010 15:41

искам да покажете тая ..путарана бе дейбъ .. голем скандал зарад едно пиче бе ...
95 процента от всички си изневеряват .. ко толкоз лошо има ..ама поне дайте 1-2 нейни снимки бе .. да я видя тая убавелка *beer*

tamate_unufreev
03.02.2010 15:38

Посочете ми клубове или национални отбори с капитан нападател ?
като се почне от ЦСКА ... ЛЕвски минем през Ботев .. нашия национален от 94 ... Туньо как ни беше капитан и смразяваше всички с своята муцуна ..
най добре е Да върнат Уейн Бридж и да го сложат капитан него .. поне да знае защо жена му се е чукала с Тери.. че и аборт напрайла от него..


-жена на Футболист ..
Футболиста-Скъпа изневерявала ли си ми някога?
Жената-да .но само 3 пъти.
Ф-кога?
Ж-помниш ли когато треньора не те пускаше титуляр ..ами аз спах с него и готово..
Ж-помниш ли как съотборниците ти не ти подаваха ..аз спах с тях и готово..
Ж-помниш ли как публиката те усвиркаше всеки мач а сега скандират името ти... *beer*

mite7a
03.02.2010 15:37

според мен най - добрият вариант е Джон Тери , но ако не е той е по добре да е Стиви Джи *party*

stasi17
03.02.2010 15:36

Аз мога да ви обясня защо Лампард е най-удачния вариант след Тери. Вече обясних за вратаря и Рио. За краен защитник няма как да се говори, тъй като нито Ашли Коул, който почти винаги е титуляр, нито Глен Джонсън, който поне за мен е другия титуляр не са още готови за такава отговорност. Стивън Джерард също не е в добра форма в момента, а и при него контузийте вече са чести. Разбира се той може да понесе тази роля, но според мен Лампард е по-добрия вариант, дори само заради добрата му игра в момент. За други капитани в халфовата линия не може да се говори, тъй като ако се приеме, че ще се играе с 4-4-2, то най-вероятните хора са Гарет Бари,Ленон/Джо Коул/Ашли Йънг, а никой от тях не е готов да понесе тази роля. Уейн Рууни е друг вариант, но той е още млад и на такава възраст да получиш лентата е малко трудно. Според мен неговата задача е да играе добре и да бележи, пък ще дойде и неговото време. 2-рия нападател не е сигурен като има 2-3 варянта, но те няма как да са капитани.

stasi17
03.02.2010 15:27

ferdi 95 прав си за доста неща,но:
1)Постоянен вратар в националния на Англия няма, а Джеймс вече не е на никак малко години, ако не се лъжа 38-39, така че поне за мен вратар за капитан поне в редиците на Англия е немислюему!
2)В настоящия момент Рио Фърдинанд е в слаба форма и в момента името му е повече замесено в странични неща,а не в това което показва на терена.

ferdi_95
03.02.2010 15:15

Като чета коментарите и гледам, че искате да е капитан не този, който е достоен, ами или любимия ви футболист или този, който играе в любимия ви отбор. Аз съм на мнение, че вратарите трябва да носят капитанската лента, защото те трябва да наставляват играчите пред себе си в свое удобство, за да няма гафове, а като е капитан му да ва самочувствие. Ако Джеймс е вратар на Англия- той трябва да е капитан, но ако някой от по-младите вратари застане на терене вместо него, тогава вече трябва някой полеви футболист да носи лентата, за която най-точен е Тери. Аз не мисля, че тряа да му е отнета лентата заради постъпка извън терена. Той е ФУТБОЛИСТ и трябва да се оценява само на терена. Личният му живот не ни чеше, но въпреки това постъпката му е гадна *thumb_down* Така аз съм фен на Юнайтед, но ако не Тери то или другия опитен защитник Фъдринанд или Лампард трябва да е капитан *thumb_up* Ся ако ще определяме капитан на национален отбор, нека не е по-това дали ми харесва или на мен ми оттърва да е тей... не че за виси от нас, но трябва кандидатът да е достоен *beer* Дано да се оправи всичко и да ги осъдят тея медии, че да нямат пари за мастило , за да пишат личните работи на хората. *cigarette*

Manchester117
03.02.2010 15:06

рууни наистина е много добъ футболист,особено този сезон е номер1 *stop* но за капитан на англия по добре да е ,фърдинант или да си остана джон тери *wink* др вариант наистина е джерард *smile*

stasi17
03.02.2010 14:55

Според мен пък Лампард е най-удачния избор след Тери!

crissttiano
03.02.2010 14:22

Liverpool_666 кво прави Рууни *stop* Джерард пък защото не се е хвърлял като риба на сухо айде сега ..... *sick* и аз съм на мнението че един нападател не трябва да е капитан *thumb_up* Рио е най-добрия вариант според мен

Liverpool_666
03.02.2010 14:17

Рууни е добър наистина,но сас постапките си които прави по някои път според мен не става за капитан,напълно подкрепям carterMVP ДЖЕРАРД е най-добрия вариант,а и за мен той е най-добрия футболист на Трите Лъва *wink*

carterMVP
03.02.2010 14:12

най-добрия вариант е ДЖЕРАРД !!! Той е истински капитан и повежда отбора напред в трудните ситуации *thumb_up*

nIkItyYy_yYy
03.02.2010 14:08

Според мен Рууни нестава за капитан .... Тери е по добрият вариант ! *beer*