Стоичков: Путко Мафани още го няма!

12:59
Стоичков: Путко Мафани още го няма!
Наставникът на Мамелъди Съндаунс Христо Стоичков заяви, че все още в клуба на работа не е бил назначаван човек с името Путко Мафани. Стоичков също така разкри, че за рождения си ден на 8 февруари чака двайсетина свои приятели от Етрополе, сред които и оркестър "Елен".

"Няма го и Путко Мафани, за когото много шумели в България. Такъв елемент още не се е появявал в клуба. Чакам обаче за рождения ми ден на 8 февруари двайсетина души от Етрополе начело с оркестър "Елен". Вече имали нов хит "Путко Мафани, да ядете черни банани!" Бил върхът...", споделя Стоичков пред "Труд".

Междувременно стана ясно, че четирима от основните футболисти на Мамелъди са под въпрос за мача със Селтик Блумфонтен тази вечер. Футболистите пипнали вирус по време на лагера на националния отбор преди мача със Зимбабве, игран преди пет дни.

"Обадих се по телефона на селекционера на националния Карлос Парейра да го насмета, но той се държа много точно и нямахме скандали. Той си е прав за себе си, а като световен шампион с Бразилия сега тук очакванията към него са много големи. Мъча се да реша проблема", коментира легендата на българския футбол по случая.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bisir
03.02.2010 14:11

e дайете линк за песента де *sick* *wink* *thumb_up*