Даскал от САЩ рита във \"В\" група

12:14
Даскал от САЩ рита във \"В\" група
Димитровград привлече халф от САЩ за пролетния сезон. 24-годишният Джейк Хеленкамп направи вчера първа тренировка с предпоследния в Югоизточната "В" група, съобщава "7 дни спорт". Халфът е играл в университетското първенство на Америка.

Хеленкамп се озова в Димитровград като добороволец от Корпуса на мира. През следващите две години той ще води курсове по английски език в местния младежки център. Американецът ще има часове и в Езиковата гимназия в Благоевград. Заради ангажирането му във футболния клуб предстои да бъде направено разместване на часовете му.

"Доволен съм от кондицията на Хеленкамп. Неговaят опит ще ни e от полза за оставането ни в групата", каза главният мениджър на Димитровград Митко Добрев.

Ръководството на клуба има постигната договорка с още един чужденец. Това е нигерийският нападател Смарт. Той все още не е пристигнал, тъй като чака да му бъде издадена българска виза. Африканецът, който е на 26 години, за последно е играл в Лори, но идва в България като свободен агент. Той има над 150 мача във Висшата лига на Нигерия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация