Нападател на Фулъм аут до края на сезона?

12:33
Нападател на Фулъм аут до края на сезона?
Нападателят на Фулъм Андрю Джонсън може да пропусне остатъка от сезона заради тежка травма в коляното, разкри мениджърът на тима Рой Ходжсън преди днешния мач с Портсмут.

Както е известно, Джонсън до скоро се възстановяваше от контузия в коляното. Когато обаче, всички си мислели, че нападателят ще е готов да поднови тренировки, той отново получил болки.

Сега Анди Джонсън трябва да се подложи на хирургическа интервенция, която ще има за цел да установи колко е сериозна травмата му.

"Положението с Анди никак не е добро. В един момент си мислехме, че той ще е ок, но сега трябва да го оперират, за да се разбере колко точно е сериозен проблема с кръстните му връзки. Съществува вероятност, той да се подложи и на втора операция, която ще го остави извън игра до края на сезона. Засега говорим само за четири седмици, но и това е доста дълго време. Анди със сигурност много ни липсва", коментира Рой Ходжсън.

"Сега съжалявам, че пуснах Диоманси Камара в Селтик. Когато обаче дойде тяхната оферта, аз не можех да откажа, защото Диоманси не е играч, който заслужава да е на пейката, а Анди почти се беше оправил. Ако можех да върна времето назад, нямаше да пусна Камара, но за съжаление няма връщане назад", допълни Ходжсън, който каза още, че през този сезон оцеляването във Висшата лига е основна цел за неговия тим.

Фулъм има пет поредни загуби във Висшата лига и днес "котиджърс" отчаяно се нуждаят от трите точки срещу закъсалия Портсмут.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация