Арсенал подписва официално със защитник в четвъртък

11:49
Арсенал подписва официално със защитник в четвъртък
Мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер е напът да добави нов млад талант в състава на Арсенал. Френският специалист е изпреварил Бирмингам и Тотнъм за черногорския бранител Стефан Савич, който в момента защитава цветовете на елитния сръбски Борца.

Според информация от Острова играчът е изкарал 10 дневен пробен период в лагера на "топчиите" и е бил харесан от Венгер. Самият Савич в интервю заявява:

"Имаше оферти за мен от Тотнъм и Бирмингам Сити, но след като разговарях с Арсен Венгер нямах повече съмнения къде трябва да продължа кариерата си."

"В момента се оформят последните документи по трансфера ми, а отделно знам, че се работи и по издаването на работната ми виза. Официално ще подпиша с Арсенал в четвъртък, след което ще се върна в Борца, където ще доиграя сезона", допълни новото попълнение на Арсенал.

Играчът е бил и на трибуните по време на загубата на Арсенал от Манчестър Юнайтед с 1:3 в среща от Висшата лига.

"Да, бях на трибуните на "Емирейтс" и гледах мача. На момчетата им беше доста трудно при това развитие на срещата. В понеделник на тренировката Венгер дойде изключително бесен и доста дълго разискваше шансовете за титлата", завърши черногорския бранител.

Очаква се платената за играча сума да е около 2,5 милиона евро, а срокът на договора както обикновено ще остане запазен в тайна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

YAYA
03.02.2010 22:02

Арсен Венгер дъ бест!Винаги знае кой да купи - все млади и млади евала му!Подкрепям тая политика все млади играчи да се взимат,затова симпатизирам на Арсенал,а не като Милан. (chuckle)

hitrin
03.02.2010 18:37

Няма такова нещо в никой отбор.Имаме отбор за след 10 години със толкова млади играчи а изглежда че нямаме отбор за трофеи.Вече не знам какво се случва любимия ми отбор. *smile*

Traxes
03.02.2010 12:04

моя грешка *wink* мерси за пояснението

niki_bg99
03.02.2010 12:01

Пич, чети статията! "В момента се оформят последните документи по трансфера ми, а отделно знам, че се работи и по издаването на работната ми виза. Официално ще подпиша с Арсенал в четвъртък, след което ще се върна в Борца, където ЩЕ ДОИГРАЯ СЕЗОНА", допълни новото попълнение на Арсенал.

Traxes
03.02.2010 11:51

е нали трансферния прозорец е затворен ?