Руски грандове искат български нападател

09:19
Руски грандове искат български нападател

Шампионът на Русия Рубин Казан и бронзовият медалист Зенит са сред кандидатите за българския голаджия на израелския Ашдод Димитър Макриев. Това съобщи сайтът Nrg.co.il, като се позовава на информация от личния агент на нападателя, без да му споменава името.

Заради юношата на Левски в еврейската държава пристигат емисари от Русия, които ще го наблюдават в мача срещу Апоел Тел Авив тази неделя. От началото на 2010-а 26-годишният Макриев вкара пет гола в 6 мача. До средата на февруари ще стане ясно дали българинът ще бъде продаден.

Трансферният прозорец в Русия затваря на 15 март. Според информацията на сайта в Ашдод вече са получили конкретна оферта за Макриев. Тя била от трети руски клуб - Амкар. Пермският тим, където ритат Мартин Кушев, Георги Пеев и Захари Сираков, обаче предложил само 250 хиляди евро за Макриев. От Ашдод искат поне милион евро за него.

Искащият нападателя Рубин като номер 1 в Русия вече си осигури място в Шампионската лига наесен, а другият мераклия - Зенит, ще играе квалификация.

Макриев бе спряган и за Терек, откъдето обаче веднага опровергаха това. Защитникът на чеченския отбор Валентин Илиев пък ще остане извън титулярния състав, тъй като договорът му изтича през лятото и на него няма да се разчита.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация