Любовницата на Тери минала през петима от Челси

09:14
Любовницата на Тери минала през петима от Челси
Бившата изгора на Уейн Бридж Ванеса Персонел е имала авантюри с петима играчи от Челси, разкрива "Сън".

33-годишната французойка нашумя покрай скандалните разкрития, че е имала интимна връзка с женения Джон Тери, който също така беше и един от най-добрите приятели на Бридж.

Източник на "Сън" разкрива, че Тери е бил петия поред футболист на "сините", с който мис Персонел е имала взаимоотношения. Става ясно обаче, че преди началото на всяка нейна авантюра, тя не е имала връзка с друг човек.

Въпреки това тези разкрития със сигурност ще наранят още повече Бридж, който до преди половин година бе заедно с Ванеса Персонел, като двамата дори имат дете.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sneijder_95
03.02.2010 18:16

aБе Джон Тери беше супер футболист а сега кво стана от него *thumb_down*

ranbc
03.02.2010 17:59

Вие ако вярвате на "Сън" значи сте много заблудени

Lollipopp
03.02.2010 17:25

сериозно се е "отдала" на любимия си отбор *lol*

liverbird1892
03.02.2010 16:01

аз пък не съм съгласен с вас педали тва че е звезда незначи че изневярата му е по лоша от на неизвестен чоек равносилно е и не е длужен да бъде пример за подражание на никой тва си е негов избор той сам си е постигнал славата а не благодарение на вас такаче не ви дължи нищо като иска да спи с др жена тва си е негова работа не че го оправдавам и не казвам че е правинло но вие не сте никакви за да му държие сметка

Cristian0
03.02.2010 15:22

winner да бяха сложили поне снимка на мацката да видим поне струвало ли си е всичко това!Ама тя вече била скъсала с Уейн Бридж преди Тери да я оправи!

Lucas_Podolski
03.02.2010 12:52

"Сън" е таблоид - нещо като "Шок" в България! А това, че толкова се цитира от всички "авторитетни" медии в БГ говори колко сме прости като народ.

danman
03.02.2010 11:42

Разбира се че Тери си е виновен.Като не може да си държи ципа на панталона закопчан да си носи последствията.Сега щял да ходи в Дубай за Свети Валентин и да моли жена си да му прости.А тя ще излезе доста глупава,ако го направи.На него доколкото знам това не му е първо прегрешение и явно не може да си държи таковата в гащите и едва ли и да го опростят сега ще си промени начина на живот и няма да захожда по чуждите легла.А мадам Персонел си е явно доста палавка.То какво излиза на практика,че е оправила половината отбор.

okocha
03.02.2010 11:11

Абее Тери си е виновен ... Той трябва да е идол на децата, да е модел за подръжание. Няма право на грешки. Дори да си ебе там друго това в никакъв случай не трябва да стига до зрители , журналисти и изобщо не трябва да излиза на бял свят. Сам си е виновен и ще си носи последствията. В България това няма да го разберете на в големите държави е така. Вземете например Тайгар Уудс. След секс скандала всичките му спонсори и рекламни агенции прекратиха договори с него. Това му коства милиони долари. Вземете един Анри , който удря топката с ръка (дори неволно) , не си признава и пада в очите на целия свят. Той също губи адски много пари и .. скоро да сте го чували да играе за Барселона ? Това са големите !

onzzy
03.02.2010 10:00

Ей тая е като казармата- рано или късно всеки минава през нея

vans
03.02.2010 09:42

аборт, 5ма съотборници, следващия път орална авантюра с целия отбор, лекарския щаб и съдийската тройка едновременно...тая преса е по-досадна и от българската, ама лошото е че има идиоти дет се хващат на тея глупости *thumb_down*