Фенове на Интер нападнаха Морати

18:55
Фенове на Интер нападнаха Морати
Привърженици на Интер с крайнодесни убеждения са нападнали имението на собственика на клуба Масимо Морати, съобщава "Ла Република.

Неизвестни извършители са надраскали със спрей: "Без повече негри" на портата на имението на фамилия Морати, което се намира в предградията на Милано.

Предполага се, че надписите са свързани с привличането на кениеца МакДоналд Марига от Парма, който Интер закупи в последния ден на трансферния пазар.

Както е известно, в Италия расизмът все още е силно развито явление сред феновете и тифозите на Интер явно не правят изключение.

Напомняме ви, че дори Марио Балотели се нахвърли върху привържениците на Интер след мача с Киево. Тогава Балотели обвини тифозите на "нерадзурите", че е варварско да обиждат Лусиано от "летящите магарета".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
02.02.2010 22:33

И какво като не са стигали финал от 50 години, Монако не бяха стигали до финал никога, ами Арсенал, Челси това да не значи ,че като Барса, Манчестър, Ливърпул и Милан са играли най- често в последните години се те трябва да са на финала ли или кво?

Tyrion
02.02.2010 19:18

интер е прекалено добър отбор за шампионската лига. по-скоро те са подходящи за междугалактическата лига. там ще мерят сили с мегавеличието цска софия *lol*

biznesmen
02.02.2010 19:17

С интер ШЛ е невъзможно.Не ви ли стана ясно?Те 50 години не са стигали финал пък точно сега ли ще я вземат.Челси ще ги попилее а ако по някакъв нереален късмет успеят да бият Челси ще се срещнат сигурно с Барса и там вече ще има яко бой.

Adrian000
02.02.2010 19:10

Пълна простащина, никой не избира дали да се роди черен или бял! Кво това ,че е черен да неби да значи ,че неможе да играе? Абсолютна простащина... Успех на МакДоналд дано спечели много трофеи с Интер и естествено Шампионската лига!