Фърдинанд рискува ново наказание от Футболната асоциация

14:50
Фърдинанд рискува ново наказание от Футболната асоциация
Централният защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд реши отново да обжалва наказанието си пред Футболната асоциация в Англия. Санкцията от четири мача бе наложена на английския бранител заради удар в лицето на Крейг Фейгън от Хъл Сити.

Националът на Англия бе обвинен в неспортсменско поведение непосредствено преди втория полуфинал от турнира Карлинг Къп срещу тима на Манчестър Сити. Ако се беше признал за виновен, Фърдинанд щеше да получи автоматично наказание от три мача. Защитникът обаче обжалва и това му позволи да играе в дербито, след което обаче ФА го призна за виновен и му наложи допълнителен четвърти мач.

Рио вече изтърпя първия двубой от санкцията при победата на "червените дяволи" над Арсенал с 3:1, като трябва да пропусне и мачовете срещу Порсмут, Астън Вила и Евертън.

С решението да обжалва последния двубой Фърдинанд може да спечели и да е линия за двубоя с Евертън. Същевременно обаче съществува и вероятност от ФА да не уважат молбата на играч и дори да добавят още един мач от наказанието му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danman
02.02.2010 15:07

Тактика на Съра.Номер за да може Рио да играе с Евъртън.Дано да успее с това