405 рускини в хотела на ЦСКА

14:48
405 рускини в хотела на ЦСКА
Смут настъпи в лагера на ЦСКА в турския курорт Анталия заради нежно нашествие от Русия в хотела на отбора, информира Cup.bg.

От сряда вечер 31-кратните шампиони са настанени в лъскавия хотел "Корнелия Даймънд" в Белек, но подготовката им е сериозно застрашена от 405 девушки от братска Русия.

Съквартирантките на армейците са представителки на клоновете на "Солвей фарма" и са избрали точно хотела на ЦСКА за мястото, на което да проведат годишния си конгрес.

Руското представителство на химико-фармацевтичния концерн явно има особени претенции към възрастта на служителките си, тъй като те до една са на не повече от 30-35 години.

"Други години на лагерите ни в Анталия се мяркат все руски баби, но този път е нещо страшно. Накъдето и да се обърнеш - само жени. Ако скоро не приключи конгресът им, току виж сме пропуснали ценните указания на треньора Андоне", споделиха от Белек играчи на вицешампионите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

haramilio
01.02.2010 15:34

Той как го натресе само........кой ли би му повярвал *lol* *lol* *beer*

crissttiano
01.02.2010 15:15

tamate_unufreev сори пич ама и аз се съмнявам че това е истина *joking* haramilio не трябваше чак толкова "деликатен" да си ама ми хареса *lol*