Астън Вила взима Оуен в последните минути от трансферния прозорец

15:01
Астън Вила взима Оуен в последните минути от трансферния прозорец
Ръководството на Астън Вила е на път да осъществи истински трансферен шок като привлече Майкъл Оуен от Манчестър Юнайтед в последните минути на януарския прозорец, твърди британското издание "Таймс".

Оуен пристигна на "Олд Трафорд" през лятото, но не получава достатъчно шанс за изява при "червените дяволи", тъй като сър Алекс в последните месеци играе само с един нападател, а Уейн Рууни е в уникална форма.

От друга страна, Оуен иска да играе на предстоящия Мондиал 2010, но Фабио Капело изрично му е обяснил, че ако постоянно търка пейката, той няма да бъде повикан в отбора.

Астън Вила се нуждае от опит и класа в атаката си, за да може да преследва с нови сили влизане в топ четири на Висшата лига.

Междувременно, други британски медии свързват Оуен с трансфер в Ливърпул до 7 часа българско време (тогава затваря британския трансферен прозорец). Подобни слухове обаче, изглеждат малко вероятни, тъй като едва ли сър Алекс ще е склонен да даде един от класните си футболисти точно на мърсисайдци. Също така трябва да се отбележи, че през този януари "червените" нямат никакви средства, с които да закупят нови играчи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ShefkaTa
02.02.2010 16:44

Оуен не ви трябвал? еми като не ви трябва стоите си с Рафа и с контузените футболисти и си поддържаите 7мото място и тва е. Наистина е неблагодарно , където и да е отишал, той е направил адски много за Ливърпуул, а когато поиска да се върне те му тръшнаха вратата, не той е предател, а ливърпуул и фенове като тези , които го плюят.

krasenco
02.02.2010 13:15

lamers_pro не мога да разбера как може да сте толкова неблагодарни.Този човек толкова много е дал на Ливърпул.Човека искаше да играе при тях,но те не го искаха и така отиде в Манчестър.

fashiong
02.02.2010 02:23

Оуен е нужен на Бербатов защото е неговия партньор на белот на скамейката *lol* *lol*

lamers_pro
01.02.2010 20:32

Не ни трябва този предател.Нека му е,сега да им носи вода на Манчо! *thumb_up* *lol*

MVP_
01.02.2010 20:07

Каут от както го купи от Фейенорд е крило не нападател. Нгог не можеш да го сравняваш с Оуен по никакъв начин. Винаги трябва да имаш качествени заместници и партньори за да успее отбора. А така - Торес го няма и огромна дупка в нападение

drvara
01.02.2010 20:01

Голяма грешка на М.Оуен е че се полякомя за пари и отиде в Реал Мадрид,това започна да му съсипва кариерата!Рафа Бенитес е виновен дотолкова че не го купи миналия сезон от Нюкасъл,но при положение че имаме Торес,Нгог,Каут е безмислено присъствието на Оуен!! *thumb_up*

MVP_
01.02.2010 20:01

poisoh в грешка си. Оуен напусна в края на лятната подготовка след турнетата и т.н. Бенитез го продаде на Реал. По времето на Улие пролетта Оуен подписа 1-годишно удължение на договора.

poisoh
01.02.2010 18:04

Very Drunk - Оуен напусна Ливърпул когато треньор беше Жерар Олие, Бенитес няма нищо общо.

Very_Drunk
01.02.2010 16:56

Огромна грешка на рафа бенитес че продаде оуен ,може би тази грешка ще му коства незавършване в топ4! сега когато торес е контузен майкъл трябваше да го замени и нещата до някъде щяха да се оправят!

mr_nice_guy
01.02.2010 16:54

Фъргюсън със сигурност има план за Берба, според мен планът на Фъргюсън да размърда Нани проработва, ред е на нашия *joking*