Лечков лично напира за продажбите на \"перлите\" в ЦСКА

13:14
Лечков лично напира за продажбите на \"перлите\" в ЦСКА
ЦСКА със сигурност ще се раздели с двама от основните си футболисти. Става въпрос за дошлите от Сливен през лятото Иван Стоянов и Костадин Стоянов. За тяхна продажба лично е настоял президентът на "воеводите" и техен мениджър Йордан Лечков, съобщава "Меридиан мач".

Легендата се е свързал с босовете на "червените" и ги е убедил да продадат двамата Стоянови при първата по-изгодна оферта. Както е известно, Лечков ще получи около 40% от сумата, която бъде платена за националите. В момента воденият от вицето на Изпълкома отбор е в доста затруднено финансово положение. Играчите на "воеводите" не са получавали пари от няколко месеца и именно това бе причината Явор Въндев и Илия Илиев да искат да разтрогнат със Сливен по вина на клуба. Това обаче не се случи и към този момент те остават футболисти на сливналии.

Иначе оферти към Иван и Коце има. Това разкри дори треньорът на ЦСКА Йоан Андоне. По неофициална информация става въпрос за интерес от страна на Шахтьор Донецк, Спартак Москва и ФК Москва.

"Големите руски клубове наблюдават наши играчи", призна преди два дни спортно-техническият директор Атанас Кариванов пред "Меридиан Мач". Израелският Апоел Тел Авив пък е готов да извади 600 000 евро за Иван Стоянов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация