Левски: Не сме пъдари или полицаи, за да следим футболистите

12:29
Левски: Не сме пъдари или полицаи, за да следим футболистите
Левски представи новото попълнение в тима Майкъл Тевия на пресконференция днес преди обяд, на която присъства и спортния директор на клуба Георги Иванов. Ганайският полузащитник подписа договор за 2,5 г. и получи фланелката с номер 6, съобщава сайтът на "сините". Тевия е роден на 1 декември 1990 г., а през есента игра с екипа на Локомотив Мездра.

Младият футболист бе кратък пред медиите. "Щастлив съм, че ще бъда футболист в такъв голям клуб, какъвто е Левски. Искам да дам 100 процента от себе си в изявите си на терена и да радвам многобройните привърженици на тима", каза Тевия.

"Има време до първия мач от пролетта, възможно е да привлечем още нови футболисти, а може Тевия да е и последния нов играч", каза от своя страна спортния директор Георги Иванов.

"Знаете, че селекцията в Левски е отворен процес, всичко е възможно. Тевия го привличаме за опорен халф, защото знаете, че имаме проблеми в тази зона след контузията на Гаджев. Но е възможно да играе и на друга позиция, може би като краен защитник, защото в момента там са ни големите проблеми.  Смятам, че Тевия е подготвен, защото е тренирал с Локомотив Мездра. Да не забравяме, че сме в процес на подготовка и има един месец до първия мач от първенството. Не вярвам Тевия да ни създава проблеми с характера си. Разговарял съм с Георги Бачев и от него знам, че е добро момче. Единствено трябва да промени начина си на мислене, защото разликата между Мездра и Левски е голяма. В същото време ние не сме пъдари или полицаи, за да следим футболистите. Те самите трябва да се грижат за своя режим", каза още Иванов.

Спортният директор на Левски очаква в близките дни Юсеф Рабех да осъществи трансфер в чуждестранен клуб. Иванов уточни, че не го интересуват резултатите в контролите, които тима ще изиграе в Кипър, най-важното е футболистите да бъдат подготвени за пролетния дял от първенството. Георги Иванов уточни, че Татяна Янчева продължава да работи като психолог в клуба.

Представителният тим на Левски ще замине утре преди обяд за кипърския курорт Агия Напа, където ще проведе втория етап от зимната подготовка. "Сините" ще бъдат утре в 08,15 ч. на Терминал 2 на летище София.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
01.02.2010 17:54

*lol* *lol* Доколкото разбирам са му изписали погрешно името,трябва да е Tawiah *joking*