Закопчаха Юри Галев заради \"маминото му детенце\"

09:25
Закопчаха Юри Галев заради \"маминото му детенце\"
Президентът на href="http: / /rilski-sportist .winner .bg" target="_blank">Рилски Спортист < /a> и общински съветник от "Атака" в Самоков Юри Галев е бил задържан снощи заедно със сина си и още двама души .
/>
/> Арестът е станал заради инцидента в Боровец , при който бяха пребити двама охранители на лифт , съобщава "БТВ" .
/>
/> В управлението за 24 часа са Юри Галев , синът му и приближените им Йордан Иванов и Иван Иванов . Издирват се още двама от участниците в инцидента .
/>
/> Шефът на тима от "Б" група и компанията му пребиха двама души в ски-курорта Боровец . Причината за скандала е , че охранителите на лифта отказали сина на съветника да се вози гратис . Пострадалите гардове са подали жалба в полицията и в момента се лекуват в болницата в Самоков .
/>
/> Видеокамерите са записали как Юри Галев-младши се опитва да мине пропускателното устройство и да се качи на лифта без билет или карта . Заснели са и как бащата Галев и компанията му пристигнали и нападнали охранителите , съобщава телевизията .
/>
/> Това не е първият побой в биографията му . Един от най-популярните му "подвизи” е през 1995 година , когато влиза в бара на хотел Рила и открива безразборна стрелба с автомат Калашников , тогава полицията събра 156 гилзи от пода . Оправдан е , защото автоматът бил играчка , припомня "БТВ" .
/>
/> type=\"hidden\" id=\"gwProxy\"> < /input> type=\"hidden\" id=\"jsProxy\" onclick=\"jsCall();\" />
id=\"refHTML\">  < /div>

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tamate_unufreev
01.02.2010 11:44

влиза в бара на хотел Рила и открива безразборна стрелба с автомат Калашников, тогава полицията събра 156 гилзи от пода. Оправдан е, защото автоматът бил играчка ?
В българия няма невъзможни неща .. Дори може да влезеш от там дето си излязъл...
България страната на неограничените възможности .. *beer*

Toncho0o
01.02.2010 10:10

закопчали те, ама за колко... 24 или 72 часа най-много.. ако аз съм на неговото място вече и присъда да имам а те ще са си вкъщи до 2 дни..