\"Армията\" стана \"свърталище\" на мениджъри

09:14
\"Армията\" стана \"свърталище\" на мениджъри
Стадион "Българска армия" се превръща истинско "свърталище" на агенти след уволнението на Любослав Пенев, пише "7 дни спорт".

При Любо трансферите се правиха най-често без посредници. Миналото лято карето от Сливен бе привлечено чрез Данчо Лечков, а пловдивските играчи ползваха услуги на лицензиран мениджър, но без да имат договор с него.

Сега обаче агентите отново "душат" около ЦСКА и се ослушват за комисиони. Докато Миодраг Йешич преговаряше да поеме "червените", покрай него се появи Ранко Стоич.

Румънското нашествие на "Армията" също мина през мениджър. При това при една от най-големите акули в бранша на Балканите. Джовани Бекали, докара в ЦСКА треньор и двама футболисти, осигури поне още десет, стига да има кой да плати.

Джовани е роднина на собственика на Стяуа Джиджи Бекали и има връзки с ЦСКА още от времето, когато собственик беше Васил Божков, а при червените играеха Еуген Трика и Флорентин Петре. Сега Бекали е агент на Петре и Панку.

Дойде времето и на близкия до "Титан" футболен агент Николай Ишков-Кукловода. При Пенев той нямаше думата, а и предлаганите от него играчи бяха за от един милион нагоре. Сега обаче направи интересен трансфер с привличането на македонеца Игор Митрески, доведен от германския Енерги Котбус.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация