Венгер: Всеки желае по някой Роналдо, ние искаме Вия и Шамак

08:57
Венгер: Всеки желае по някой Роналдо, ние искаме Вия и Шамак
Давид Вия и Маруан Шамак влизат в трансферните планове на Арсенал, призна мениджърът на тима Арсен Венгер.

"Топчиите" изпитват проблеми след контузиите на ключови футболисти като Робин Ван Перси и се нуждаят от нови попълнения.

"Действително искахме да вземем доста състезатели, включително Давид Вия и Шамак. Но това, което желаеш не винаги съвпада с онова, което получаваш. Всеки иска по някой Роналдо в тима си, но едва ли не отбрани тимове могат да си позволят това", каза Венгер.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Punisher_111
02.02.2010 20:19

И на мен ми се иска Давид Вия на Емиреитс ама нема пари за него *sad*

fashiong
01.02.2010 14:23

Толкова пари получихме от Туре и Адебайор, че звучи смешно да не се вземе някой по-скъп, качествен нападател. Защо винаги много говори и нищо не прави по трансферите.. писна ми да взима някакви си на по 15 години. В момента един Мерида и един Уилшър нямат място къде да играят. И има още поне 6-7 като тях.. Взима ги на килограм, после половната ще избягат като натрупат опит за сметка на Арсенал. И ние нямаме опитен отбор от 5 години насам. Вижте The Invincibles колко такива малчовци имахме тогава ?

krasenco
01.02.2010 12:40

Няма нищо лошо в това да се налагат младите.Проблема на Арсенал е че после ги продават,а не градят отбор.Ако ги задържат и вземат две класни попълнения тогава могат да се борят за титлата.

alexis_mashin
01.02.2010 12:22

Така, така нека сега спести парите, а през лятото да направи 1-2 сериозни трансфера. Лично аз си пожелавам Джеко, Шамак или Вила в нападение и един цитрален защитник. G4L

Pechenqgata
01.02.2010 11:11

Според мен им трябва играч като Анри който да вади от трудните мачове и един висок централен нападател какъвто е Шамак...

magnezi
01.02.2010 09:28

Така аз не знам кво искате от младите играчи в преспектива ако погледнете вие сте най-добрия отбор от към младежи Венгер ги налага ... Да не говорим,че Самир Насри един от най-добрите в премиир леег миналата година като ни би кво не викахте,че е слаб нали *thumb_up*

Sarris
01.02.2010 09:24

Знаеш ли кога ще има класни попълнение като Давид Вия,Шамак и такива,когато има пари?!Ако имаше пари мислиш ли,че щеше да купува младоци..не Венгер относно Денилсон е много много по-слаб от миналия сезон за Алмуния да не говорим...говореше се,че щяхме да копуваме Ян Муша,ако някой го знае добър вратар е,но незнам дали ще се справи в Премиершип както във Полша,мисля че Венгер трябва да направи така,че да си взимаме всички мачове срещу слабите отбори и да измъкваме нещо от отбори като МЮ,Челси,Ливърпул,Ман Сити,Тотнъм,Астън Вила и тогава може да сме шампиони.Тиери Анри не го пускат в Барса,а на Арсенал им трябва голаджия класен нека го вземат няма да искат много пари.Тиери Анри е вкарал най-много голове за Арсенал 266 от триста и нещо мача *wink*

martototo
01.02.2010 09:10

Просто хвърля прах в очите...ДЕНИСЛОН,НАСРИ, МАЙМУНИЯ И ВЕНГЕР да си ходят от АРСЕНАЛ *cigarette* Всяка година едно и също НИЕ НЕ ИСКАМЕ 15 годишни мочковци НИЕ ИСКАМЕ КЛАСНИ ПОПЪЛНЕНИЯ ДОКАЗАНИ И ОБИГРАНИ ИГРАЧИ !!!!!!!!!!!!!

danman
01.02.2010 09:08

Определено е прав Венгер.Ние си го имахме,ама го изтървахме в посока Реал.Сега ни остава да стискаме палци Рууни да остане в Юнайтед,че без него сме за никъде.Дано и него не го поблазнят паричките.Видич вече пътува,то стана ясно.Уж снощи щеше да играе,но...Андерсон и той е пътник.Абе със СЪРА никой не се е...а,защото си заминава.