Съпругата на Джон Тери избяга с децата в Дубай, иска развод

08:36
Съпругата на Джон Тери избяга с децата в Дубай, иска развод
Личният живот на Джон Тери се сгромолясва с гръм и трясък.

След скандалните разкрития за връзката му с бившата приятелка на Уейн Бридж през уикенда, днес "Сън" излиза с информацията, че съпругата на футболиста Тони е поискала развод.

Половинката на Тери вече е отлетяла за Дубай, където двамата са изкарали медения си месец през 2007 и е взела двете им деца. Тя е била меко казано разочарована от новината, че нейният съпруг бил избран за баща № 1 на 2009, а в същото време се е виждал с Ванеса Персонел два пъти в седмица и то в продължение на 4 месеца.

Чашата преляла, когато вчера се появи информация, че бившата на Уейн Бридж е направила аборт, след като е забременяла именно от капитана на Челси.

"Тя се чувства толкова унизена, че не може да бъде повече. Вече му е казала, че иска развод. Двамата са имали кратък разговор и му е казала, че си тръгва. Сега ще си вземе почивка и ще обмисли какво да направи с живота си, но за момента е сигурно, че иска развод. Джон се е съгласил, но в действителност не е имал друг избор", коментира пред "Сън", близък до съпругата н бранителя източник.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
07.02.2010 00:52

darkspeed - е как да не е мъж и извън терена като е оправил френската "жрица на любовта" *lol*

darkspeed
01.02.2010 11:47

Че няма да повлияе върху играта му, няма, ама поне най-после Капело да му свали капитанската лента от ръката.. Един капитан трябва да е мъж на терена и извън него, а Тери е само първото.

headhunters___
01.02.2010 11:21

да, ама може до някаква степен даже и малка да повлия на психиката все пак жена му и децата му заминават на далече от него и ми се струва че няма как да не повлияе на психиката когато семейството се разделя, все пак дано наистина всичко да се окаже клюка , защото може и да му коства капитанската лента в националния отбор на Англия. Дано всичко му се размине,все пак Тери е най-добрия защитник в света и една негова загуба от националния на Англия няма да е никак малко. *thumb_down*

manqkaaa
01.02.2010 09:45

точно на психиката на Джон Тери няма да повлияе що се отнася до мачовете. Видяхме го преди мача с Юнайтед пак имаше разни далавери и донесе победата на отбора. В събота стана същото. Вярно че сега е по-сериозно, но за мен точно това е футболистът, който може да се справи с тази ситуация *wink*

Sarris
01.02.2010 09:39

Това сигурно е няква клюка,но дано да е вярно да може да повлияе на психиката на Джон Тери мача Челси срешу Арсенал да не играе хубаво *lol*

danman
01.02.2010 09:24

Кой каквото си надроби това ще сърба.То не бяха наркотиците на татето,далавери с обиколки на стадиона,в какво ли не се забърка този човек.Защо го търпят толкова?Какво още трябва да направи?Да убие човек?