Бивш съотборник на Любо Пенев иска Иван Стоянов в Спартак Москва

07:58
Бивш съотборник на Любо Пенев иска Иван Стоянов в Спартак Москва
Спартак Москва проявява много сериозен интерес към футболиста на ЦСКА Иван Стоянов, пише "7 дни спорт".

Треньорът на руския гранд Валерий Карпин ще се опита да привлече на всяка цена нов нападател, който да замести дадения под наем на Портсмът Куинси Олусу-Абейе. Един от вариантите е именно голмайсторът на "червените" Иван Стоянов, но до момента конкретна оферта за него не е постъпвала.

Племенникът на Йордан Лечков играе на същия пост, като този на холандеца Абейе – ляво крило и централен нападател. В момента Карпин разполага с петима нападатели – бразилската звезда Велитон, Никита Баженов, който обаче е тежко контузен, както и младите Павел Яковлев, Александър Прудников и Артьом Дзюба.

Валерий Карпин, който игра навремето заедно с бившия треньор на Стоянов Любослав Пенев в Селта, ще наблюдава един от най-добрите футболисти на ЦСКА в контролата с Волга утре. Крайното решение дали да привлече Иван в състава си Карпин ще вземе след приятелската среща между Спартак и ЦСКА, която е предвидена за 6 февруари.

Очаква се Йоан Андоне да пусне Стоянов титуляр в този мач и да го остави на терена до края на двубоя, за да може да докаже качествата си и да впечатли Карпин.

 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация