След Матераци втори наш талант тръгва към Райо Валекано

11:38
След Матераци втори наш талант тръгва към Райо Валекано
Втори талант от школата на Левски вероятно ще отиде на проби в испанския Райо Валекано, научи "Меридиан Мач". Става дума за любимеца на бившия треньор на "сините" Станимир Стоилов - халфът Александър Киров. Той ще тръгне по стъпките на своя съотборник, защитникът Симеон Иванов - Матераци, който вече мина през проби във втородивизионния испански тим. Все още обаче не е ясно кога точно 19-годишният Киров ще замине за Райо Валекано.

Интересно е да се отбележи, че роднина на Симеон Иванов е уредил пробите при "пчелите" и Левски няма нищо общо с тях. Защитникът обяви публично, че е харесан от испанците и те искат да го купят, но до този момент ръководството на Райо Валекано не се е свързвало по никакъв начин с колегите си на "Герена". Фактът, че в понеделник трансферния прозорец в Западна Европа се затваря, прави продажбата на младока почти невъзможна на този етап. Очаква се испанците да привикат на тестове Симеон Иванов и Сашо Киров след края на сезона и след това да решат дали да ги привлекат.

"Сините" шефове вече са определили цените на двамата, след като играчите сами поискали това. Симеон Иванов струва 50 000 евро, а Сашо Киров - 100 000 евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация